Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 12 sep 2008 Thomas

Se nu till att vara pigga imorgon. Festen får vänta ett tag till,det finns bara en första plats. Komihåg all vinterträning det är nu vi ska njuta. :)

• 11 sep 2008 BSK-fanatikos

Tyvär så gick inte bosniska på knäna fast vi hade bara 2 avbytare o flera topp spelara va inte med.o vi spelade ut er ni hade bara tur som fick in frisparken vi lekte med er på plan.Det är bara o fatta att vi är bättre.vi kommer kämpa för att hänga med till div6 fast vi blev av med 6 poäng o då ska vi visa er att vi är bättre.

BSK-fanatikos

Rapportera

Rapportera

• 11 sep 2008 Sillen

Pratade nyss med ledaren i Medåker. Laget åkte upp till Möklinta med minimalt med spelare. De startade halv 5 och kom fram 5 i sex. Tyvärr hade en bil gått sönder i Västerås så laget var utan avbytare. Ouppvärmda startade de matchen och tog tidigt ledningen. Möklinta vände dock på tillställningen och gick upp i en 2-1 ledning. Strax före paus kunde dock Medåker kvittera igen.

I andra halvlek väntade Medåker på en Möklinta anstormning men istället radade Medåker upp chanser och efter 4 stolpskott och en i ribban kunde man med 10 minuter kvar sätta segermålet.

Nu har vi allt i egna hände rigen grabbar, den här gången tappar vi fan inte /Sillen

Rapportera

Rapportera

• 11 sep 2008 Thomas

Jag har troligen bra nyheter. Någon ringde min fru & sa att Möklinta förlorade med 3-2. Ja försöker få det bekräftat.Återkommer med fakta senare.