Avbytare: Robert Kovacevic, David Johansson (in 60), Andreas Benjaminsson (in 70), Lars-Petter Björk (in 76), Andreas Johansson (skadad under uppvärmningen)

Målen: 0-1, 6 Kristofer Profozic (Victor Brandt)

Vid anländningen möttes jag av en magnifik syn. Stenugnsunds matta var fullkomligt oklanderlig. Jag drog snabbt slutsatsen att det måste vara en vaktmästares ögonsten.
    - Fotbollsvänlig, sade coach Ljung.
    - Holmalundsvänlig, sade jag.
    - Nej, vi är inte vana vid att spela på gräs, svarade Klas Rubendahl.

Första 15 minuterna hade jag helt rätt. Holmalund spelade strålande fotboll. I femte minuten har Anthon Gustavsson Holmalunds första målchans när han bryter ett centralt uppspel, förflyttar boll framåt och i sidled för att sedan avfyra ett skott som tvingar målvakten till en kvalificerad räddning. Någon minut senare när Flamur Murati utmanar från ena straffområdeskrysset snett in i straffområdet, spelar ut bollen till Victor Brandt som slår ett inlägg till en framstångande Kristofer Profozic som nickar, har målvakten dock inget att sätta emot. 0-1.

Framfarten fortsätter och Proffan har två avslut med vänsterfoten i farliga lägen. Det ena efter fint växelspel mellan Timmy Köhl och Flamur Murati där Profozic sedan får bollen, vänder bort sin försvarare och avslutar längs marken. Det andra efter en beundransvärd krossboll av Gustavo Diniz, som Profozic tar ner och drar till på ett. Första räddades av målvakten, medan andra täcktes av försvarare.

De här 15 inledande minuterna bör också Holmalunds försvarsspel få ett omnämnande. Fenomenala försvarspositioner kryddades med hög press, frenesi, smarthet och hunger. Men man orkar inte spela högt försvarsspel hur länge som

Rapportera

Rapportera

• 26 apr 2008 Robin

Sorry att vi inte kom idag, många var sjuka, och andra skulle bort.
    Jag fick inte ihop det, men nästa gång, då kommer iallafall jag.

Rapportera

Rapportera

• 26 apr 2008 nr 13

på med blåstället idag grabbar dags å betala tillbaka Banshees med en vinst.

Rapportera

Rapportera

• 25 apr 2008 Robin 95:orna

Har fixat ihop mer killar i klacken, vi är över 10 pers... ingen jätteklack precis.. :) .
    Men frågan är om jag är med er imorrn.
    Jag har match med 94:orna då, men jag ska nog komma.

Och klagobert Ja, vi förtjänar ett bra lag, och vi har ett bra lag. :P
    Bara lite surt att de loosa mot Warta, ett offside mål och allt..
    Men annars var det spännande och kul, särskilt när Tobias Andersson (tror jag) gjorde mål, då stod vi vid korvkiosken och bara SKREK!! xD
    Jaja, jag kommer imorrn, i värsta fall i andra.