Skriv i gästboken

Logga in för att skriva i gästboken

Gästbok

• 20 maj 2010 Jonas Öjersson

Nja, skotten är ju precis mitt på mål där axel självklart är, så en liten liten målchans är det i så fall!
    Där har vi väldigt delade meningar, anser inte att ni är det faktiskt! Nää, jag vet inte varför, men vi föll helt klart in i ert spel, i alla fall från minut 70 och framåt. Men att bara ni kan slå långbollar där har du fel, ni gör det mycket, men ni är inte ensamma om det, detta kan alla förstår du!
    Jag är helt klart med på det vadet. Får vi la se om jag är
    med eller inte och om det är till vår för- eller nackdel )

Rapportera

Rapportera

• 20 maj 2010 Andreas J

Så om man har tre skott på mål, men målvakten räddar då är inte det några målchanser? Konstig logik... Vi är ett spelande lag, utan tvekan! Dock har SSK ett brett register och kan anpassa sig till motståndarna, låta dem försöka föra spelet i första för att sedan ta över och till slut stå som vinnare när domaren blåser av matchen. Det är vi bäst i serien på! Vad som är konstigt är alla långbollar som Hyssna slog igår, vad hände? Det var ju bara vi som kunde slå långa bollar... Från 65 till 85 spelar SSK ut Hyssna, inget snack om saken. Om Hyssna vinner nästa derby får du en hundring Jonas och om Sätila vinner får jag en, vågar du vara med på det vadet? :)

Jocke, trodde du var så ung att du inte blev bakfull... Schysst krigsskada iaf. -)

Rapportera

Rapportera

• 20 maj 2010 jocke

Är rätt bra nu, känner mig ungefär som om jag är lite bakfull med lite mer ont i huvudet än vanligt.

Rapportera

Rapportera

Ok, första kvarten var det gasnka jämta ja. Då varken vi eller ni har någon farlig målchans, och nej skott precis rakt på axel i mål räknar jag inte som någon målchans. Sjävlinsikten jag snackat om har grundat sig i Johannessons vårkrönika så du vet om du inte varit med i snacket, du kan väl läsa den och se om du håller med där med att ni drabbast mest i serien av planerna, eftersom ni är ett sådant spelade lag!
    Ja du såg lite groggy ut när du lunkade av planen jocke, bättre nu eller?
    Sista 25 var inte kul! =)

Rapportera

Rapportera

• 20 maj 2010 Weddis

Fast vädret e ruggit kasst o det e grått idag så går man ändå runt med ett leende på läpparna, undrar vad det kan vara? haha

Rapportera

Rapportera

• 20 maj 2010 Jocke

Tycker det är lite komiskt att den person som pratar mest om att vi i sätila skulle ha dålig självinsikt själv visar brist på detta. Försår inte att du kan säga citat: Vi har matchen och för matchen i 70 min, slut citat. De första 15min anser jag precis som det står i referatet på er sida att det står och väger och om någon skapade mer än den andre så var det vi.
    Först efter erat ledningsmål börjar ni ta över matchen. Sen vet jag inte så mycket om vad som hände då jag inte kunde se bollen.
    Men jag är rätt glad att jag i alla fall återhämtat mig tillräckligt at jag klarade av att se de sista 25 minutern då det började bli riktigt kul.

seger! Så är det, vi vek ner oss får man väl
    säga, tråkigt som fan, man va ju ganska säker på en seger där när det stod 2-0 men men! Säger som jag sagt innan, ni får gärna vinna båda derbyna, så länge vi tar serien! Gör vi inte det är förlusterna ännu mer svidande!

Rapportera

Rapportera

Skönt att höra Jocke! :)

Följande är saxat från SIA:s matchreferat:

Hyssnas spelare börjar slappna av lite och vips börjar den Röda armen trumma på med vilja och styrka, SSK vinner de flesta höga bollar som viner över mittfältet, bollar som kommer ner på mitten vinner SSK.
    Ju längre matchen går kommer SSK starkare och starkare. Och i 69:e minuten kommer så reduceringen av Erik A, 1-2. Nu är det SSK för hela slanten. I 76:e minuten får SSK så en frispark 10 meter utanför straffområdet. Erik A kliver fram och skottar in den vid stolen, 2-2. I 79.e minuten se stycket ovan, alltså en repris på 2-2 målet och vips 3-2.
    Det går aldrig att slappna av mot de röda spökena.
    Hyssna flyttar upp spelare för att kunna reducera, kommer till några farliga avslut, som tex. Daniel O nickar tätt över ribban på en hörna, frispark av Anders L som tar i muren och går tätt över ribban, men med ett starkt försvarsspel från SSK kommer aldrig reduceringen.

Med vilja och styrka kommer man långt, och det hade Sätila idag, därför vinner man åter igen ett derby mot oss.