Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om SK Iron (Ishockey)
Du är redan följare. Får du inga mejl kan du redigera dina Notisinställningar under Mina uppgifter.
Klicka på bekräftelselänken i det mejl vi skickat dig för att börja ta emot uppdateringar från SK Iron (Ishockey).
Ishockeysektionen
Följ oss för uppdateringar25 feb | Lions stipendium |
17 feb | Konsert med Nils Landgren & Trio X 6/4 |
14 feb | Kansliet v.8 |
9 feb | Konsert på Björkis 6 april |
3 feb | Välkommen på SK Irons 95:e Årsmöte |
Börja med att brygga kaffe och sätt på korvbehållaren och toastjärnet. Ta fram toast och korvbröd från frysen om det inte finns något i kylen.
Kaffe
1 påse kaffe till 1 kanna vatten (inte riktigt ända upp).
Korv
Koka vatten till korven i vattenkokaren. Häll vattnet i ”korvbehållaren”. Se till att temperaturen är inställd på 70 grader. Lägg i kryddor och lagerblad (finns i det vita skåpet ovanför micron). Ta korv från kylen först. Lägg bara i några korvar åt gången, de får inte ligga mer än två timmar i korvbehållaren. Korven är färdig när den flyter upp till ytan. Skilj på korv som har kokats ett tag och nyinlagd korv. Använd alltid en tång när du hanterar korven. Korvbröd finns i frysen.
Toast
Finns i frysen, ta inte fram för många i taget. Toastjärnet fungerar bäst efter ca 10-15 minuter.Temperaturen ska vara inställd på 150-200 grader. Använd alltid en tång när du hanterar toast.
Mjölk till kaffe
Mjölkkannan ställs i det frostade glaset som finns i frysen.
Ställ fram kakkorgen och frukt (om det finns någon). I kakkorgen ska det ligga chokladbollar och andra kakor från Delicato.
Gör i ordning brickan som ska stå på disken.
På brickan ska det finnas muggar, socker, skedar, kaffetermos, tepåsar och mjölk till kaffet.