Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om SK Iron (Ishockey)
Du är redan följare. Får du inga mejl kan du redigera dina Notisinställningar under Mina uppgifter.
Klicka på bekräftelselänken i det mejl vi skickat dig för att börja ta emot uppdateringar från SK Iron (Ishockey).
Ishockeysektionen
Följ oss för uppdateringarBörja med att brygga kaffe och sätt på korvbehållaren och toastjärnet. Ta fram toast och korvbröd från frysen om det inte finns något i kylen.
Kaffe
1 påse kaffe till 1 kanna vatten (inte riktigt ända upp).
Korv
Koka vatten till korven i vattenkokaren. Häll vattnet i ”korvbehållaren”. Se till att temperaturen är inställd på 70 grader. Lägg i kryddor och lagerblad (finns i det vita skåpet ovanför micron). Ta korv från kylen först. Lägg bara i några korvar åt gången, de får inte ligga mer än två timmar i korvbehållaren. Korven är färdig när den flyter upp till ytan. Skilj på korv som har kokats ett tag och nyinlagd korv. Använd alltid en tång när du hanterar korven. Korvbröd finns i frysen.
Toast
Finns i frysen, ta inte fram för många i taget. Toastjärnet fungerar bäst efter ca 10-15 minuter.Temperaturen ska vara inställd på 150-200 grader. Använd alltid en tång när du hanterar toast.
Mjölk till kaffe
Mjölkkannan ställs i det frostade glaset som finns i frysen.
Ställ fram kakkorgen och frukt (om det finns någon). I kakkorgen ska det ligga chokladbollar och andra kakor från Delicato.
Gör i ordning brickan som ska stå på disken.
På brickan ska det finnas muggar, socker, skedar, kaffetermos, tepåsar och mjölk till kaffet.