Nu är alla tankar på (orättvisa?) resultat bortsköljda. Vi har haft några riktigt trevliga timmar på Mariebad och åkt vattenrutschbana, stojat en hel del och njutit av vattenlek. En del har till och med passat på att doppa sig i havet (18,2 grader). Friskt!
    Om ca en halvtimme förflyttar vi oss mot Eckerö för att hitta ett trevligt ställe att grilla lite hamburgare....
    Förhoppningsvis kommer vi att ha ett gäng grabbar som kommer somna ”ovaggat” när vi kommer hem ikväll!

Rapportera

Rapportera

Efter en riktigt lugn och skön natt, där alla skött sig exemplariskt (många sov redan kl 22:30 finsk tid) väckte vi våra kroppar klockan 7 för frukost. Därefter värmde vi upp och tog oss an Tyresö i sista matchen.
    Åter igen fint spel, där vi oftast var spelförande. Trots det orkade vi inte stå upp fullt ut när det gällde att göra egna mål. Vi tar dock med oss att vi spelmässigt har varit ett av de bättre lagen på cupen. Målgörande ska vi träna på resten av säsongen 😊
    Nu åker vi till Mariehamn för äventyrsbad!

• 17 aug 2019 Torbjörn Dankel

Sista matchen för idag slutar tyvärr i moll. 1-2. Grabbarna gjorde en suverän andra halvlek, som vi tar med oss till imorgon. Nu har vi ett gäng sargade killar som ska in i duschen, fylla på med energi och ta godnatt.

Rapportera

Oj, vilken cup! Nu har vi haft bollinnehavet i nästan 40 minuter, haft 25 avslut mot motståndarmålet och verkligen ”ägt” matchen. Trots det lyckades motståndarna göra ett mål i de sista skälvande minuterna och matchen slutade oavgjort, 1-1. Surt, men fotboll är brutalt inland.
    Nu laddar vi om till sista matchen för idag och hoppas att turen är med oss!

Rapportera

Rapportera

• 17 aug 2019 Maria Wallin

Superbra rapportering Tobbe. 5/5 fotbollar👍

Rapportera

Rapportera

Vi har just pratat med sekretariatet utifrån de förseningar som har uppstått. Tyvärr finns det ingenstans där det är en större lucka i programmet, utan tyvärr är nu förseningen drygt 15 minuter och ni kan räkna med att det bara kommer att växa under dagen. Men just nu är det bara att njuta av solen medans ni väntar...