Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om SISK - Fotboll SISK Startsida

det är änna dax nu?

Rapportera

Rapportera

• 25 apr 2010 Från Bagglebos hemsida

Efter 5 vinster efter de 5 första matcherna var vi redan klara segrare i årets Gustafs Cup för olboys inför sista matchen mot Hälsö som slutade oavgjort. Cupen innehöll 7 lag och alla mötte alla i en enkelserie. Obesegrade alltså och med 16-3 i målskillnad så vann följande gäng årets upplaga av Gustafs Cup för oldboys:

Clarence Wissmar i mål.
    Andreas Sjöberg, Anders Olsson och Olof Utbult - backar.
    Christian Simonsson, Thomas Backman, Lasse Carlsson och Patrick Glaas - miffält.
    Danne Larsson och Tommy Solbräcke - forwards.

Första matchen mot Kalvsund började lite trevande men sedan fick vi fart på spelet och matchen vann vi med 4-0. Målskyttar: Thomas 3, Christian.

Andra matchen mot Hönö Oldboys så spelade vi ännu bättre och lite rakare och snabbare spel. Thomas inledde målskyttet här också och sedan gjorde Sjöberg en härlig chip i mål också. Vi vann med 3-0. Målskyttar: Thomas, Sjöberg och Christian.

Tredje matchen mot Hönö C-lag var ett tuff match och det stod 0-0 med en halv minut kvar av matchen. Då skulle Hönö fått en hörna, men domaren lyssnade på Anders som övertygande sa att det var vår boll. Då var hela Hönös lag uppe på vår planhalva, så när Anders fick bollen hittade han Tommy med ett långt utkast och Tommy gjorde inget misstag när han kom fri med målvakten. 1-0 till oss.

Fjärde matchen mot Nordö vann vi stabilt med 4-0 - riktigt bra spel. Målskyttar: Thomas 2, Olof, Tommy.

Femte matchen var viktigt för då mötte vi Hjuvik som fortfarande hade chans att vinna. Vi tog ledningen efter fint spel genom Tommy. Sedan fick Danne ett skott på sig som styrdes in. Hjuvik kom upp i ett läge och satte ett mål, men vi avslutade starkt och vann med 2-1. Målskyttar: Tommy och Danne.

Vi var alltså klara segrare när vi mötte Hälsö i sista matchen så det var lite ofokuserat. Vi tog ändå ledningen med 1-0, men tappade sedan till 1-2. Efter en uppryckning sista minuterna så gjorde vi ändå 2-2 genom Danne och avslutade på ett snyggt sätt. Målskyttar: To

Rapportera

Rapportera

• 25 apr 2010 Zäta

Ja, grattis Bagglebo..........men var hittar man resultat o tabell över oldboys-cupen????

Rapportera

Rapportera

• 24 apr 2010 Hjuviks AIK

Grattis Bagglebo BK till 2:a raka guldet i Gustafs Cup (Oldboys)!!

Rapportera

Rapportera

• 24 apr 2010 Coach Wijk

Visst blev det en sevärd match, ett Hönö D som kämpade som om de aldrig gjort annat i 2:a halvlek för att hålla nollan o bevara sin ledning från medvindshalvleken o de lyckades. Även om Öckerö pressade på o hade en boll inne i andra halvlek som blev bortdömd för ruff på målvakt.
    I första halvlek hade Hönö en boll inne som felaktigt blev avblåst för offside och hade även flera tunga avslut i första o ett par i andra. Men överlag så måste man säga att Öckerö hade oflyt som stred mot vinden och 11 övermäktiga Hönökämpar som slet som odjur för att förstöra för dem.
    Vad ska man säga, ett slumpmål av N. Åström avgör matchen men glöm inte Rohman i Hönös mål som gör 2 grymma benparader och räddar med en äkta tvräddning i krysset en historisk seger för det "nya" Hönö D i deras första match.

Rapportera

Rapportera

• 23 apr 2010 Öif

Hönö D - Öckerö C kl 19.00 på heinövallen.. Kom och titta på skärgårdseriens premiär match.. kommer bli en underhållande match så kom förbi och titta =)

Rapportera

Rapportera

• 14 apr 2010 Putte

instämmer med JB..Bra jobb "Sir" med flera..

Rapportera

Rapportera

• 14 apr 2010 JB

Fantastiskt jobbat av SISK för att få ihop årets ungdomscuper, i år extra svårt med många årskullar med få lag..

Tack till Niklas o resten av SISK för ett grymt bra jobb som de flesta tror går av sig självt.....

Rapportera

Rapportera

• 11 apr 2010 Niklas Larsson

Spelschemat för Gustafs Cup för våra ungdomar är nu färdigställt. Se nyhet på startsidan för mer info...

Under kommande vecka kavlas skjortärmarna upp för att ge er all nödvändig info och lite till om Skärgårdsserien, poolspelen och Skärgårdscuperna.