Du det var nog mer ödmjukt referat än man nånsin sett från den sidan!

Rapportera

Rapportera

• 7 maj 2009 Jimmy

Är lite frågande till tiden på b-matchen på söndag tror inte den är 19 som det står i kalendern utan mitt på dagen!

Rapportera

Rapportera

• 6 maj 2009 rico

0-0 i paus rättvist? sjuntorp fick låna bollen max 15 min i första :) totalt utspelade i 60 min sen försvarar vi oss, vi skapar t.o.m. mer och farligare chanser än dom när vi går på defensiven!

Rapportera

Rapportera

• 6 maj 2009 Sjuntorps IF Hemsida

Vi började aningen tafatt i centrallinjen och tillät skepplanda att lite för enkelt komma högt upp i banan med boll. Den centrala ytan täppte vi till bra efter kommunikation och resten av halvleken var ett ställningskrig med ganska få chanser. Under första 15 min hade Marcus en nick och Björn ett skott men inget av dessa lägen vållade bortakeepern några problem. I slutet av halvleken skapade skepplande lite mer tryck. Både Ken och Johannes fick gult kort och ett par bra frisparkslägen hade dom. Dessutom rann en skepplandalirare igen till nästan ett friläge som dock missades/räddades. 0-0 i paus såg rättvist ut från min position.

I paus pratade vi om att sätta högre press på deras backlinje för att börja hota dom lite mer. Även bristen på vunna andrabollar, kommunikation och tightare forwards diskuterades. Direkt i andra går vi ut mer aggressiva och vinner boll betydligt högre upp i banan. Precis som vi snackade om! Några chanser/halvchanser skapar vi oxå omgående med Marcus klackavslut på inspel från Johan som bästa läge. Just när vi såg ut att ta över matchbilden kommer skepplande i en kontring. En djupledsboll ner mot kortlinjen ser inte alltför farlig ut men tyvärr tar Sulko beslutet att glidtackla bollen till hörna. En tackling som missades och således orsakade en straffspark för gästerna. Andra straffen på lika många matcher med andra ord.... En mycket säker straff senare stod det alltså 0-1 på sjuntorpsvallen. Vi försöker fortsätta på inslagen väg men har svårt att skapa farliga lägen. Sista 15 försöker vi med ett rakare spel med längre bollar upp mot Marcus på skarv och detta spelet ser ut att kunna orsaka lite problem i gästernas försvar. Precis när vi ska skicka upp Johannes och sätta ytterligare press drar tyvärr Ken på sig sin andra varning för dagen och således ett rött. Trots detta pumpar vi på ända in i kaklet men det är inte vår dag. Skepplanda håller undan och tar sin första seger i årets serie. Detta innebär tillika att SIF inkasserar årets först

Rapportera

Rapportera

• 6 maj 2009 Inlands hemsida

Referat:

Första B-lagsmatchen mot Skepplanda slutade med en god vinst.
    Skepplanda hade ett samspelt lag, som spelade både smånätt och tufft, ibland lite väl vårdslöst. Vi stod upp bra, med tanke på att många av spelarna inte spelat och tränat ihop alltför mycket.
    Det tycks inte spela någon roll vilka som spelar, alla är besjälade av vilja och kamplust. Dessutom en god anda i gänget.

Första halvlek bjöd inte på så mycket bra spel, så 0-0 var ganska logiskt.

Andra halvlek blev intensivare, med många heta duster.
    Första målet gjordes av Christer Sundström, som fick bollen av Andreas Lilja, vid straffområdsgränsen mitt framför mål.
    Här väntade man sig ett skott. Men icke. Varför göra det lätt för sig? Christer avancerade åt vänster ner i straffområdet, och avvaktade målvaktens utrusning och ”chippade” in bollen över målvakten. Elegant.

Andra målet var inte heller illa. Sebastian Back ”snodde” bollen till höger högt i Skepplandas straffområde, tog ett par steg och sköt en yttersida, som gick in i bortre krysset.
    Fortsätter det så här, kommer det att bli ett trevligt år.

Rapportera

Rapportera

• 6 maj 2009 Please

Hörde någon säga att träningstiderna skulle uppdateras. Gör gärna det här på hemsidan så fort det går, då man använder detta för att planera sitt liv

Rapportera

Rapportera

• 4 maj 2009 Fabregas

En liten påminelse till er alla att nästa chans att få se våra äldre ungdomar är borta mot Upphärad b-lag söndag 18.00. Hemma match mot Göta BK söndag 17/5 18.00. Detta pojkar är fotboll på mycket hög nivå oerhört snabba,spänstiga och snygga ungdomar i övre fotbollsåren.