Följer er flitigt vid sidan av och ser att det går bra för er både med träning och matchande det är riktigt kul att höra alla positiva tongångar runt laget..Så ett stort lycka till på Fredag och Söndag i respektive Serie ( 2010 är året då det händer om man jobbar tillsammans)..

Rapportera

• 16 apr 2010 TTela 16/4

FC Trollhättan lätt vidare i DM
    SKEPPLANDA, FOTBOLL

FC Trollhättan vann i kväll DM-matchen över division 5-laget Skepplanda BTK med 6-0 (4-0).

RelateratSom siffrorna visar var det en tämligen enkel uppgift för FCT att besegra Skepplanda – inget annat var att vänta heller.

Man passade på att låta spelare som satt på bänken i superetta-premiären mot Assyriska få speltid. Bland andra Kim Roger Strand, (två mål), Viktor Sköld (ett mål), Per Nylander, Petrit Zhubi (ett mål).

– Vi var rätt så överlägsna och gör det vi ska i den första halvleken, med tiden tog fysiken ut sin rätt och var det som avgjorde, säger lagledaren Conny Heinulf.

Det dröjde dock till minut 24 innan Kim Roger Strand spräckte nollan, minuten efter ökade FCT på till 2-0 genom Viktor Sköld. Innan paus var man uppe i 4-0 och de två sista målen gjordes i slutet av matchen.

Matchen spelades på gräs under blåsiga förhållanden.

Övriga målgörare: Simon Torrestad, Robert Davidsson

Rapportera

Rapportera

• 15 apr 2010 Ex 4

Finns lite bilder från kvällen nu,. ligger under träningsmatcher, ska lägga upp bilder från mtckleby matchen med...

Rapportera

Pippo du borde akta dig för såna uttalanden!

MYCKET impad av dagens insats. Att stå emot dem med det laget de hade var en riktigt stark prestation!!!
    Det bådar gott inför seriestarten! - Härligt!

Rapportera

Rapportera

• 15 apr 2010 Pippo

Gais seger och IFK förlust, vilken underbar dag!!

Rapportera

Rapportera

• 14 apr 2010 ...

Bra läsning för er som är intresserade av IFK Göteborg.

Rapportera

Rapportera

• 14 apr 2010 Supporter

Har full förståelse för att det inte känns kul, det är ju knappast så att HIS sitter och skrattar åt detta utan tycker även dom att det känns tråkigt. Vad jag förstått så skulle matchen ha spelats kl 15 från första början och inte kl 12, där är nog den största anledningen till att HIS inte har folk med tanke på att det är obligatorisk närvaro på fixardagen. Nog disskuterat om detta, hoppas att det går bra för er i serien.