MUNKEN orsakade straffen

Rapportera

Rapportera

• 24 maj 2010 Per

Grabbar. Kommer behöva er hjälp under Skepplanda Cup. Det är i nuläget över 100 lag anmälda så kommer behövas domare.

Man dömer 4 matcher (ca 1.5h) sen vila lika långt.
    Viktigt att ni ställer upp och hjälper. Cupen är SBTKs största inkomstkälla.
    Kommer på träningen på torsdag och tar upp namnen!

Rapportera

Rapportera

• 24 maj 2010 Ass

Förvirrad:
    Träning tisdag och torsdag 19.00 denna veckan.

Idag måndag är det c-lags match, kanske med några artister från denna trupp.

Rapportera

Rapportera

• 24 maj 2010 Klumpfot

Man skulle ju kunna tro att det var Hansson, men det var det inte :)

Rapportera

Rapportera

• 24 maj 2010 Danny

Fy fan va gött gubbar. Känns ju hur stabilt o tryggt som helst!

Vem orsakade straffen!? hehe vem är den skyldige!!? :)

Fortsätt så här nu!

Rapportera

Rapportera

• 23 maj 2010 Magnus

Förbannat roligt att titta på er idag. Så stabilt men med ett gott spel till och från. Det finns mycket här. Forsätt killar och ledare. ni gör det riktigt bra!!

"En rättvis seger för Skepplanda
    Det var en helt rättvis seger för Skepplanda denna söndag på Gerdskenvallen.
    Skepplanda hade det mesta och bästa av spelet under i stort sett hela matchen.Vi kunde aldrig riktigt hota dem och de kunde ta en odiskutabel seger med 4-1.

BK Sparks mål gjordes av Natanael Rattner på straff en kvart in i andra halvlek och betydde 1-2. Trots att vi i det läget resultatmässigt var med i matchen blev det aldrig någon nerv utan Skepplanda kunde avgöra matchen på två fasta situationer, först en frispark till 3-1 och sedan en straff till 4-1.

Det är återigen roligt att se att vi inte viker ner oss, trots att Skepplanda var ett nummer för stora denna afton utan vi kämpar och sliter i 90 minuter. Vi gjorde vad vi kunde men det räckte inte denna gång...

Härlig läsning och en fjäder i hatten för oss !!!!