Skriv i gästboken

Logga in för att skriva i gästboken

Gästbok

• 5 sep 2014 Peter

Ännu en förlust,tråkigt nog.Måste ändå ge killarna i laget ett stort beröm för den kämpaglöd som infann sig på plan.Den andra halvleken vi gör, är värd minst en pinne.Tre riktigt bra chanser att avgöra och så går dom upp i ett av sina få anfall och sätter den.När det gäller domarinsatsen kan man sammanfatta den med ett ord:Katastrof!! Domaren förstörde en trevlig fredagkväll med en riktigt usel insats.Och bara ha en minuts tillägg i andra är på gränsen till skandal,med tanke på alla ggr Trelleborg låg och kved.Hoppas att domarobservatören läser lusen av domartrion,för det är dom värda!! Fortsätt att kämpa,grabbar, så kommer vändningen.

• 28 aug 2014 Ellberg

Publik!! Har du nån koll alls på hur stämningen inom laget e?? Själv har jag ganska bra koll på stämningen o där e ingen som mår dåligt av lite kritik o skäll i dagens trupp o lag!! Men d e klart alltid lätt o ha kritik o åsikter från sidan!! Våga vara icke anonym o stå får din åsikt istället för att gömma dig!!

Rapportera

Rapportera

• 24 aug 2014 Roger

Hej medemmar! Finns det någon som vill/kan medverka på ip fredagden 29/8 kl 10.00. Presskoferens gällande bla konstgräs. Kontata Roland

Rapportera

Rapportera

• 23 aug 2014 Maria Björk Zaar

Referat från de senaste matcherna kan hittas här: http://www.laget.se/RAIFHERRSENIOR , där även Mattis referat kommer med! :)

Rapportera

Rapportera

• 23 aug 2014 Matti

Raif-östra torp 3-0
    1:a halvlek är väl inget vi skryter med, ÖT styr det mesta och ser aggressivast ut.
    Vi hamnar fel i positionerna och när vi väl har boll så slår vi en massa fel pass.
    De sista 5 min i första får vi tag i spelet och vi höjer oss ett snäpp.
    Andra halvlek är helt annorlunda, vi kommer ut och visar varför vi leder serien.
    Vår fysik, kondition och styrka fäller avgörandet då ÖT inte hinner med alls längre. Inte oväntat görs alla målen efter fasta situationer där vi är riktigt bra för tillfället.
    Rickard knoppar dit ettan (efter ett läckert inlägg av Bogi) sen klämmer han dit tvåan på ett distansskott, Palle avslutar med ett frisparksmål.
    Nu laddar vi batterierna inför kommande veckans matcher, först Lunnarp på tisdag sen Tomelilla på lördag

• 16 aug 2014 Peter

Kul att folk har åsikter,men man måste ändå beundra killarnas inställning. Underläge med 2-1 på bortaplan mot ett topplag,4 min kvar, och man lyckas ta med sig alla tre poängen. Det är vinnarinstinkt.Imponerande!!!!!!! Bara att spinna vidare på detta, och sen får vi se om det räcker ända in i mål.

Rapportera

Rapportera

• 16 aug 2014 Ian Rush

Spelet är kanske uppbyggt på långbollar! Det verkar fungera ganska bra eftersom man leder serien. Och blir motståndaren uttråkad är det ju ännu bättre!