Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 2 apr 2010 CH

Sitter åter vid pc:n efter att ha sett F-13 vinna med 3-1. Kom igen killar kvittera nu

Rapportera

Rapportera

• 2 apr 2010 Gunde

55 min. 2-1 till Hjärnarp efter felpass i vårt försvar. Misstänkt offside på målet också vilket linjedommaren på vår sida höll med om.

Rapportera

Rapportera

Andra halvlek igång. Måns har gått in på kanten, Lövgren ut.

Rapportera

Rapportera

Paus. Ganska dåligt spel just nu. Vi måste få upp tempot. Hjärnarp ser tröttare ut än oss. Fortfarande 1-1 alltså.

Rapportera

Rapportera

26 min. Vi startade matchen ganska dåligt men började sen komma in i den lite bättre. Efter kvitteringen tycker jag dock att vi tappat lite igen. Vi har nog ett lite övertag i bollinnehav men Hjärnarps anfall känns farliga.

Rapportera

Rapportera

12 min. Ola drar till från 40 m och sätter 1-1.

Rapportera

Rapportera

8 minuter spelade när Hjärnarp tar ledningen med 1-0. Minuten innan gick Polle ut skadad och Andreas in.

Rapportera

Rapportera

Matchen är igång. Matchen startar alltså 5 min före utsatt tid

Rapportera

Rapportera

Nu är vi på plats i Munka Ljungby för vår sista träningsmatch där vi möter Hjärnarp. Kapten Erik S har precis dragit igång uppvärmningen. Planen består av 80% mossa, 10% kvistar och 10% gräs. Men det är i.a.f. gräsplan och inte grus.
    Jag ska försöka rapportera härifrån åtminstone en gång i kvarten sålänge jag sitter på bänken.