1000 tecken kvar

Gästbok

• 30 maj 2010 Gunde

Angående hur länge vi fredade vårt mål mot Furulund så säger jag 80 minuter.

Första halvlek gör vi riktigt bra. Även om Furulund pressade ordentligt så hade de knappt några avslut på mål. Det var mycket utanför, över och offsideavblåsningar. Vi lyckades själva dessutom skapa 2-3 chanser på bl.a. någon hörna och frispark så med lite tur hade vi kunnat haft ledningen i paus.

I andra så flyttade de som sagt upp mer och mer folk och att det trillade in några mål på slutet var väll helt logiskt.

Alla gör en riktigt bra match men jag tycker det är några som utmärker sig lite extra.

Backlinjen med Måns, Andreas och Lövgren var grym!
    Mange går in och gör en bra comeback på mittfälltet och Bengans första halvlek på topp imponerade på mig.

Rapportera

Rapportera

• 30 maj 2010 Lövgren

För er som undrar (och det är säkert många!), så höll B-laget Furulund borta från vårt mål i 70 (vissa säger till och med 80) minuter.

Innan vi fick kapitulera för en anstormning med 4 (!) anfallare och två väldigt offensiva yttermittfältare (finns risk att jag har fel på antalet men de var ta mig tusan överallt i slutet).

Alla gör en fantastisk kämpainsats mot ett mycket bättre motstånd!

Tex så parerade Jim ett knä med pannbenet, det är uppoffring det!

Bra kämpat allihop!

Rapportera

Rapportera

• 29 maj 2010 john

Sitter caps lock knappen fast på datoter i England? TED?

Rapportera

Rapportera

• 28 maj 2010 SEGER..

SYND NI FÖRLORA MEN ROGER DU GJORDE EN BRA MATCH .DET ÄR BARA ATT TA NYA TAG TILL NÄSTA MATCH,

Rapportera

Rapportera

• 28 maj 2010 Gunde

Slut 2-1

Rapportera

Rapportera

85 min. 2-1 till Billeberga

Rapportera

Rapportera

65 min. 1-1 fullt rättvist men jäkligt surt

Rapportera

Rapportera

Paus. Matchbilden ser ut som innan men vi har fortfarande ledningen! Pausen blir förlängd pga åska.

Rapportera

Rapportera

Seriefinal borta mot billeberga ikväll.

15 min. Billeberga har börjat riktigt bra med kvickt och fint kortpassningsspel. De har skapat några vassa chanser med ett ribbskott som det farligaste. För det mesta ligger vi dock bra i positionsspelet och kan avvärja det mesta. Våra anfall hittills är få och består mest av kontringar.

19 min. 0-1. Andreas slår inläggsfrispark som Måns nickar in.