Henrik Löwenadler, Robin Nilsson, Tomas Andersson (straff) och Tomas Karlsson.

4-3 ?

Rapportera

Rapportera

• 3 jul 2006 räppe-fan

Kom igen sista matchen innan uppehållet nu! gör allt ni kan för att vara obesegrade! Forza Räppe!

Rapportera

Rapportera

• 29 jun 2006 Tomas

I sista b-lagsmatchen innan vilan vann Räppe mot Liatorp med 2-1 (1-0). Ett lojt och lite oinspirerat Räppelag spelade semesterfotboll i värmen på Räppevallens allt finare gräsmatta. En förklaring till den lite halvtama inställningen kan vara en taktisk miss från lagledningen som valde att dela ut sommarens hemträningsprogram innan matchen började. Det är klart att det är svårt att tända till när man känner sig bestulen på sin semester. Nåja, tredje segern i rad blev det i alla fall och vi närmar oss nu mitten av tabellen. Roligt för vår publik som tydligen lockas mer av spänningen i reservslagsserien än a-lagets ganska förutsägbara matcher (vi vinner ju hela tiden). Pluspoäng delas ut för två ganska snygga mål framåt och för ett gäng fina räddningar av Py i andra halvlek. Nu tar b-laget sommarledigt!

Rapportera

Rapportera

• 28 jun 2006 Totti

Bra match gubbar! (igen)
    Tabellen är en ganska trevlig läsning måste man säga, men det är som vi brukar säga, "it´s not over until the fat lady sing..." 1-0 efter 17 sekunder måste vara någon form av rekord i Räppe, 2-0 efter 11 minuter, sen var den matchen död. Kändes lite som Tyskland-Sverige... Ha det gott boys så ses vi längra fram!

// Totti

Rapportera

Rapportera

• 27 jun 2006 Simon Bank

Var tvungen att skriva en artikel om Brasilien idag, så kunde inte närvara vid matchen. Hur gick den?

• 18 jun 2006 Tomas

B-laget vann mot Hovshaga med 4-3 efter en imponerande vändning från underläge med 1-3. Matchen spelades på en riktigt usel fotbollsplan som var en blandning mellan torkat gräs, jord och sten. Man kände att man befann sig en liten bit från Nürnberg och Kaiserslautern. Målen gjordes av Filip 2, Andreas T och Joost vars inhopp på topp faktiskt påminde (ganska lite) om Arjen Robben men ett väldigt snyggt mål var det, Joost. Pluspoäng till alla för inställningen och lite extra beröm till Mister Peter för fingertoppskänsla i coachningen. Tre poäng!