Jo, brukar sällan bry mig om domarna eftersom de inte är de som avgör matcher, men den här jeppen gjorde verkligen det - stal 2 poäng från oss. Om jag är förbannad nu så är det inget mot vad jag kommer vara om vi slutar 3:a bakom Vitå med mindre än 3 poängs skillnad.

Vi får se till att vinna resten nu. Ställ in allt flummande på helgerna och se till ni alla är tillgängliga och i bästa möjliga form!!

Rapportera

Rapportera

-Lillis: Undrar om ens #7 hade kunnat förutse hur du skulle göra mål? Vi kanske borde ha låtit dig lägga fler högerhörnor och avgjort matchen tidigare. (Men frisparkarna från höger kan jag och min vänsterslägga ta över :) )

Rapportera

Rapportera

• 19 aug 2007 Lillis

Bra analys Eken, funderade över dina nickdueller. Dessa var enligt domaren ok i 89minuter över hela banan, men den kanske "snällaste" sammandrabbningen resulterade i straff. Man måste säga att domaren hade känsla!

Skönt att #7 redan i fredags kunde gissa rätt på åtminstone en av målskyttarna! Kanske var det förtroendet som gav resultat.

Rapportera

Rapportera

• 19 aug 2007 #1#

har funderat igår hur vi kunde tappa två poäng....Vet ej!!Vitå har inte en målchans på hela matchen...så 2-2 är konstigt!!

Rapportera

Rapportera

• 19 aug 2007 Eken

Fortfarande grymt förbannad....om domaren försökte vara konsekvent så missade han ca 20-30 straffar och 90-100 frisparkar. Vet att jag själv var i ca 10 nickdueller tidigare under matchen då jag gick hårdare fram än i 89:e - ingen av de andra var ens frispark. Att då blåsa straff i 89:e är inte bara dåligt av domaren det är riktigt j-vla konstigt.

Om någon orkar kolla på fotboll idag så kan ni ju anteckna hur många gånger som någon håller en arm på en motståndare och hur många gånger detta resulterar i frispark (kan garantera att det ALDRIG blir straff av det)

Extra bittert eftersom jag håller med Mowgli om att vi gjorde en riktigt bra match. Bra krig och bra rull, framförallt på mittfältet. Och båda våra mål riktigt fina.

Rapportera

Rapportera

• 18 aug 2007 Marcus

Tyvärr, endast en poäng idag. Vi leder med 2-1 och gör en av säsongens bästa halvlekar i andra. Kvitteringen kommer med fyra minuter kvar på en tveksamt dömd straff... Vitås tränare var dock fundersam. Han kunde inte förstå hur vi hade kunnat tappa så många poäng med det här spelet...