Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Orrefors IF Seniorlag Herrar

Rapportera

• 13 aug 2009 Micke

Hallå!

En bra match gör vi mot Bergkvara och jag tycker nog vi var betydligt närmare 3 poäng än dom. Synd att vi inte får in den på slutet när vi skapar massor sista 10 min.

Vi spelade organiserat i första och det kändes som vi hade matchen. vi gör ett måj och fortsätter köra på och så kommer ett oflyt mål.

I andra blir vi lite låga i vårt spel och kommer lite långt bak med laget så vi inte hinner komma med i anfallen vilket gjorde att vi inte kom fram så mycket då. Men på slutet så försöker vi och som sagt så är vi nära ett segermål.

Bra jobbat grabbar. Vi syns på träningen ikväll då vi kör lite lugnare.

Orrefors Pukeberg 5-2.
    När pukeberg får göra 1-2 känns det som att vi börjar bli lite osäkra och tappar lite focus på matchen. Känns inte helt rättvist att ligga under i halvlek. Men i pausen lugnar vi ner oss säger att vi ska lugna ner oss och ta tag i matchen igen. Ner vi sedan går ut och gör 2-2 tidigt så lossnar det lite, och vi skapar många chanser och det kunde ha blivit fler mål framåt. Vi blev lite för osäkra och vågade inte komma ner och göra oss spelbara i backlinjen i slutet av första halvlek. Vi fick verkligen jobba hårt för att vinna den här matchen, desto skönare när man kan vända och vinna.
    Alla ska ha godkänt för att vi jobbar hela matchen även när det går emot oss. Tack till Marcus P och hans killar, idag hade vi ett starkt lag på plan. Kul.