Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Orrefors IF Seniorlag Herrar

Det är klart att det var pappa pär :) vem skulle det annars vara?

Rapportera

Rapportera

• 20 dec 2009 Bo Stjernkvist

Ber hemskt mycket om ursäkt Henrik. Men skriver jag att vi gör 10 mål och bara redovisar vilka som gör åtta av målen så begriper ju alla vem som gorde de två andra målen, våran egen Zlatan. Du är ju med i alla våra målprotokoll. Men hur var det, var det Pär B som serverade dig såna fina smörpass så att du bara behövde stå still och hålla fram foten?. :)

Rapportera

Bra spel i sista halvleken idag gubbar!! de är den vi ska ta med oss! Dålig stil av bosse att inte ta med mina 2 mål från första matchen)

Rapportera

Rapportera

• 19 dec 2009 Bo Stjernkvist

SM-Kval Futsal.
    Mönsterås-OIF 8-10.
    Målskyttar. Linus1, Frasse 4, Henrik P 1, Gezim 1, Syrra 1.
    Vi började matchen strålande med mycket rörelse i laget, går också ganska omgående fram till en 3-0 ledning, efter 10 minuter går vi ner oss rejält och blir stillastående, och bjuder in motståndarna 3-5 till OIF i paus. Andra halvlek startar vi också med fin rörelse i laget och spelar enkelt till oss en 8-3 ledning. Men sen gör vi en riktig djupdykning och jobbar inte som ett lag och motståndarna får gå upp till 7-8 innan vi gör 7-9 vilket dom reducerar ganska snabbt till 8-9 innan vi lyckas göra 8-10. Det känns som att det är vi som bjuder in dom genom att bli stillastående.

OIF-Vimmerby 5-7.
    Vimmerby chockstartar med att gå till 3-0 ledning genom hård press på oss. I paus leder dom med 3-7, efter ett par märkliga mål. I andra halvlek spelar vi lite aggressivare försvarsspel och gör en riktigt bra halvlek, vilken vi vinner med 2-0 vilket innebär att Vimmerby vinner med 7-5, rättvist då dom var det fysiskt starkare laget.

Målskyttar. Frasse 1, PQ 2, Henrik L 2.

Sammantaget gör vi en bra insats, men lägsta nivån är alldeles låg.

(Det kunde kanske sett annorlunda ut om Micke coach hade visat vägen så att vi hade sluppit köra fel vid alla trafikljusen i Mörlunda.)

Rapportera

Rapportera

• 19 dec 2009 VIFare

Ni slog Mönsterås med 10-8 men kunde inte vinna mot Vimmerby som till slut stod som segrare med 7-5. Fanns vissa killar i ert lag som var riktigt vassa i vart fall inomhus