Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Orrefors IF Seniorlag Herrar

Alsjöholm vann seriepremiären mot Skruv med 5 - 2

Rapportera

Rapportera

• 23 apr 2010 Bo Stjernkvist

Första halvlek börjar i ett ganska lågt tempo, där bägge lagen låser varandra. Efter ett tag tar Nickebo över och skapar ett par halvchanser, därefter tar OIF över spelet och lyfter spelet lite. Därför kändes gästernas 0-1 mål lite överraskande, när dom med en lobb gör mål.
    Andra halvlek gör OIF ett snabbt mål. Efter målet tar hemmalaget över mer och mer. När vi sedan gör 2-1 efter en hörna så flyttar gästerna fram sina gubbar och chansar lite, utan att skapa några farligheter. Det som händer är att hemmalaget styr spelet helt och skapar ett antal heta målchanser. När vi gör 3-1 så verkar gästerna mer eller mindre ge upp. 4-1 kommer också innan matchen är slut. Det dom skapar chanser på är ett par frisparkar nära straffområdet. Tycker att vi grundlade segern genom ett stabilt försvarsspel där vi hela tiden låg rätt i våra positioner. (Vilket skulle glatt våran coach om han inte hade varit sjuk hemma.)
    Någon tyckte att Per B hade ett avslut mot mål, men alla bollar över motståndarnas kortlinje är väl inte avslut på mål. Eller?. Så Jay-jay kan vara lugn.

Rapportera

Rapportera

• 23 apr 2010 Pär

Härlig seger!

Tack Alexander för att du ställde upp i mål åt oss när Rickard var skadad.

Rapportera

Rapportera

• 23 apr 2010 Macke

Härligt jobb ikväll gubbar,gutt att nyförvärven börja att leverera direkt!En stolt kapten kunde se ett underbart mittfältspel framför sej!

• 23 apr 2010 Juntorp

Härlig vinst ikväll gubbs:) värt en Bira eller två:)

Rapportera

Rapportera

• 22 apr 2010 OIF

Ingen B-lags match till helgen eftersom
    Blomstermåla har dragit sig ur reservlagsserien.
    Pukeberg har också dragit sig ur vår reservlagsserie men där går Trekanten in och tar deras plats