Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Orrefors IF Seniorlag Herrar

1000 tecken kvar

Gästbok

• 11 maj 2010 Micke "coach"

Nu var det dags igen.

OBS! DET BLIR TRÄNING PÅ TORSDAG. TIDEN ÄR KL. 11:00. SAMLING NYBRO 10:15. VI HOPPAS PÅ BRA VÄDER.

Hallå igen!

Angående torsdagen och träning tror jag vi sa att vi INTE skulle träna tillsammans för många kunde inte.

Vi sa har jag för mig att man kör ett eget pass.

Kolla av ikväll.

Vi syns och hörs!

Rapportera

Rapportera

• 10 maj 2010 Micke "coach"

Gokväll!

Har precis duschat efter en härlig löprunda. Vilket gött väder att springa i. Kroppen svarar också fantastisk bra :)

Har pratat med Jon och han tar träningen imorgon. Hoppas på bra uppslutning som förra veckan. Vi är inne i ett "flow" nu och det måste vi ta vara på så länge det går.

Ta ett snack om torsdag på träningen, och bestäm något om ev. träning på torsdag eller inte.

• 9 maj 2010 OIF

Matchen idag mot Mönsterås gjorde vi en bra första halvlek förutom första 10 min.
    Faton gjorde 1 - 0 och Damir utökade till 2 - 0 på straff sedan Lelle blivit fäld.
    Andra halvlek var det sämre med spelet från vår sida, men då räddade Conny oss från baklängesmål.

Gomorgon!

Skönt med poäng igår men 3 p hade inte varit helt orättsvis om vi ser till andra halvlek,

Vi börjar lite knackigt och får inte vårt spel att stämma. Fel i positioner och bollen vill inte gå vår väg. De får två lätta mål på fasta som vi är lite klena att ta bort. Skönt med ett mål innan paus.

I andra blir vi rejälare i allt och får tryck på dom ordentligt, de får bara köra på chansbollar framåt och det blir inte mkt med dom bollarna tycker jag. Vi har mest boll och skapar många fina chanser att göra mål på. Skönt med kvitteringen och forceringen med trebackslinje på slutet.

En härlig lagmoral i andra som gör att vi fortfarande är i toppen och krigar.

Till veckan kan jag inte komma på tisdag pga läkarbesök med min son på kvällen. Hoppas det löser sig. Ska ringa Jon och höra om han vill ta träningen.

Jag tittar i kalendern och ser att vi inte bestämde något till torsdag. Ta det snacket på tisdag och bestäm.

Vi hörs!

Rapportera

Rapportera

• 7 maj 2010 Adam

Haha. Det händer faktsikt att den högra pajen blixtrar till:)

Rapportera

Rapportera

• 7 maj 2010 Bo Stjernkvist

Verkligen starkt att lyckas vända matchen efter våran bleka första halvlek. Andra halvlek är vi ju ett helt nytt lag där vi går in i närkamperna och spelar längre och rejälare pass. Hade varit otroligt om vi hade lyckas vinna matchen på den heta målchansen i slutet.
    Vad det gäller jay-jay och pärras vad så ser jag bara en möjlighet för dom att göra mål, det är att gå upp och ställa sig i straffområdet och hoppas att någon skjuter på dom. (Det är viktigt att dom inte rör på fötterna för då styr dom säkert bollen utanför).