Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Orrefors IF Seniorlag Herrar

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 11 aug 2012 Bo Stjernkvist

Söndagens match mot Läckeby är inställd. Läckeby hade svårt att få ihop spelare till matchen.

OIF-Norra Tång 0 - 2
    En match där vi i första halvlek spelar riktigt bra och skulle väl haft med oss en ledning in i halvlek, vi gör också 1 - 0 men det döms bort efter en stund.
    andra halvlek är våra motståndare lite bättre än oss och lyckas göra två mål. vi gör på det hela taget en mycket bra match.
    Plus till Isgren och Jimme

Rapportera

Rapportera

• 9 aug 2012 OIF/Lill

På Söndag spelar F01 hemma kl 16:00. Samling Orrevallen kl 15:00. Alla tjejer ska vara med! Återbud till Lill

Rapportera

Rapportera

På Söndag spelar P02 hemma kl 11:00 samling kl 10 på Orrevallen. Alla pojkar f 01, 02 och 03 ska vara med. Återbud till Ulle

Rapportera

Rapportera

• 7 aug 2012 OIF/Stefan

Match torsdag mot Norra Tång på Orrevallen kl 19,00 samling 17,45.Avresa Nybro 17,30 truppen
    Simon, Johan, Dennis, Micke, Jim, Joakim, Kolis , Pär, Nicke,Isgren, Juntorp, Achmed, Robin P, Sebbe, Ing, Anton W.
    Stefan 34270

Rapportera

Rapportera

• 6 aug 2012 OIF/Lill

Då var de dags för tjej och killlaget att starta träningen igen. Vi kör Mån och Ons denna veckan kl 18-19 på Orrevallen.

Rapportera

Rapportera

• 5 aug 2012 OIF/Stefan

Denna vecka träning tisdag och match torsdag för a-laget mot Norra Tång kl 19,00 på Orrevallen söndag match för B-laget mot Läckeby kl 17,00 i Läckeby

Rapportera

Rapportera

Alsjöholm - OIF 1 - 3
    Målskyttar Juntorp, Kolis, Sebbe.
    Matchen där vi kunde ta ledningen med en gång och sedan skapade vi många målchanser med stolpe och ribbträffar men emellanåt slarvar vi för mycket och låter AIF komma upp och skapa chanse. Dom är duktiga på sina omställningar och har flera bra spelare. Vi vinner mycket rättvist till slut.