också, sen är ju matchen på lördag och festen efteråt.

Lördag 12 okt. intermatch kl 15,00 på Orrevallen med en del nya spelare. därefter säsongsavslutning i klubbis kl 18,00 med hyttsill. Försök att få med nya lirare till träningarna.
    Alla välkomna.

Rapportera

Rapportera

• 30 sep 2013 Grattis.

En riktigt bra höst-säsong. Lite för lite mål framåt totalt sett, men riktigt bra bakåt (Bara serie segrarna Ingelstad var bättre).

Rapportera

Rapportera

• 29 sep 2013 Alle

Orrefors IF - Urshults IF 3-2(1-2)

Underbart att få avsluta med en seger, en mycket välförtjänt sådan. Ändå får Urshult ta ledningen tidigt i matchen efter en konstig ljupledsduell som såg ut och vara lugnt.
    Därefter skapar vi många målchanser och klara frilägen+ en missad straff.Tillslut får Ing in kvitteringsbollen med ett välplacerad avslut.
    Urshult kommer tillbaks igen och får in 2-1 bollen efter en tilltrasslad situation några minuter innan halvtidsvilan.

Andra halvlek fortsätter vi spela en bra fotboll med fina kombinationer. Två pigga inhopp av Robin P och Sebbe K.
    Robin P spelar fram Sebbe B som trycker in kvitteringsbollen.
    Med 10 min kvar får Sebbe K bollen en bit utanför straffområdet, och han ser att målvakten är långt ute, han får till ett mycket fint avslut som seglar över målvakten!

Vi skapar nästan 10 frilägen till innan matchen är slut. Med bättre skärpa och koncentration hade siffrorna varit betydligt större.En helhjärtat laginsats, Vi ha gjort en fantastisk höst!