Ja man hör mkt skvaller på jobb...:P Lirade med oss förra året, men blev knäskadad, mittfältare:)

Rapportera

Rapportera

• 9 aug 2009 Coach.

RÄTTVIS SEGER FÖR B-LAGET!

B-laget åkte under söndagen till Gylle Stadion och vände åter med en 5-2-seger. Märta stod för ledningmålet efter dryga tio minter varpå Gylle kvitterade (på straff) i mitten av den första halvleken.

I pausvilan poängterade vi vikten av att hålla bollen på marken (till skillnad från vad som är fallet i A-laget!) och det var ett märkbart bättre bortalag under den andra halvleken.

Sebbe Lindahl gjorde tidigt 2-1, men återigen kunde hemmalaget kvittera och detta efter rejält slarv i vår backlinje.

Dock såg trion Mini, Erik och Giis till att bärga tre nya poäng åt Smyges stolthet och efter en betydligt bättre andra halvlek var det också högst rättvist.

Laget:
    Sonesson
    Ryan-Palman-Giis-Alex
    Balt-Anton-Mini-Frank
    Sebbe-Märta

Martin Rengbo kom in en bit på den andra halvleken och gjorde det bra som inner. Överbetyg även till våra tre juniorer - JOEL - OSKAR och ERIK vilka samtliga fick minst en halvlek och som alla gjorde bra ifrån sig.