• Jul&nyår

    Vi går in i sista träningsveckan innan vi tar ett uppehåll från fotbollen några veckor. Uppehållet kommer vara mellan vecka 52 till vecka 3 och att vi börjar träna igen från och med vecka 4 är tanken. Om väder och andra omständigheter tillåter oss att göra så. Vi vill passa på att tacka alla som kommit ner under detta långa och otroligt roliga år med målet att kunna öka med ännu fler träningar, matcher och cuper nästa år. God jul och gott nytt år önskar vi i ledarstaben. OBS (Tänk på att sista dagen att lämna tillbaka de osålda lotterna är 7e januari 2025 mellan 9-17 har de öppet i klubbstugan. Eller så kontaktar ni antingen Hajdana eller Sofia som har stenkoll på allt kring det. De lotter som inte blir tillbakalämnade innan 7e januari får man betala för på egen hand.) F-P2017 Svart 11 dec 2024 11kommentarer
  • Uppdragsbeskrivning, Örebro cupen

    Kiosk Första passet När du börjar att fylla på, börja alltid med att koka kaffe. I korgarna lägger man bullar och donuts, ha servetter under. Bananer får läggas där det finns plats. Sätt gärna upp fler skyltar. Fyll på liktbilden. Se till så att det ser ordentligt påfyllt ut. När du jobbar i kiosken är det viktigt att: • Det ser påfyllt ut, tar något slut – fyll på med annat som ni har. • Se alltid till att det finns tillräckligt med kaffe. • Fråga hallchefen om vart det finns fler varor att fylla på med, håll koll så inget tar slut. Om något börjar ta slutinformerar ni hallchefen om detta. • Börja värma korv på svag värme vid ca 10:00. Håll koll så korven inte kokar för då spricker den och vi får massa svinn. I ett av facken i kokeriet ska det alltid finnas färdig korv. • Torka rent i och runt kiosken löpande under hela dagen. • Se till att det finns prislistor och Swish-skyltar tydligt. • Töm soppåsar och plocka skräp i hela hallenregelbundet under ledning av hallchefen. Hjälp till med städning av anläggningen när det är lugnare perioder i kiosken. Hallchefen leder er i detta. På campingbordet som ställs intill ÖSK-disken ska det finnas: • Kaffe • Muggar • Mjölk • Servetter • Ketchup, senap och rostad lök • Bakom står även kaffebryggare och kokeri med kokkorv, ni serverar korven i engångshandskar. OBS. Kunden tar kaffe samt tillbehör till korven själv.   Baksidan har ni fyllt med saker som ni märker går åt mer (mer påfyllt än på bilden intill). Ha även en A4-skylt med prislista uppsatt så ni ser vad allt kostar.Detta kompendium ska alltid finnas tillgängligt i diskens baksida.   Har ni två diskar fyller ni på så det ser ordentligt fyllt ut på båda.   Överlämning Överlämna tydligt, där ni går igenom var alla saker finns, om det finns ett förråd någonstans osv. Tänk på att ni instruerar varandra.   Påfyllning Skulle det behövas mer varor – dubbelkolla bakom disken samt i ev. förråd först. Behövs mer varor, säg till hallchefen.   Problem eller frågor? Det finns en hallchef i varje hall, hen har en grön/gul väst och en skylt runt halsen som det står hallchef på. Telefonnummer till er hallchef har er ansvariga i laget fått utskickat.   Sista passet för dagen Plocka undan kioskvarorna. Hallchefen talar om vart de ska. Delta i städning av anläggning och kiosk under ledning av hallchef. HALLCHEF ALVA +46 70-827 35 85 F-P2017 Svart för 3 dagar sedan 0kommentarer
  • Uppdragsbeskrivning, Örebrocupen

    Uppdragsbeskrivning, Örebrocupen.          Matvakt Förberedelser Se till att vara i god tid på plats, ta kontakt med skolchefen för information om jobbet. Se till att ha vetskap om vilka lag som har rätt till att äta i matsalen.Lista fås av skolchefen. Utförande Se till att ha personer vid ingången till matsalen. Dessa personer ska under hela passet sitta utanför och pricka av så att enbart lag som har rätt till att äta där går in i matsalen. Lista med behöriga lag får ni av skolchefen. Personerna som prickar av matgästerna ska även vara matsalspersonalen behjälpliga. De ska hjälpa demexempelvis med att torka av bord. Matvakterna ska även vara skolchefen behjälplig med övriga uppgifter exempelvis städ. Matpersonalen ska få den hjälp de behöver. Efter att alla lag blivit serverade, fråga då personalen om det är okej att åka. Ni får inte åka i väg innan matpersonal/skolchef ger tillåtelse. Ni ska hjälpa matpersonalen under de tider som är utsatta på ert pass. Skulle det bli förseningar behöver ni eventuellt stanna och hjälpa till, om det beslutas av skolchefen. Se till att alltid serva lagen på bästa sätt. Var behjälpliga mot alla så flyter detta på bra. Uppdragsbeeskrivning, Örebrocupen.             Slutstäd skola Uppdrag Fråga skolchef efter redskap till städningen, allt städmaterial finns på skolan. Skolchefen är arbetsledare. Ibland kan slutstädningen påbörjas tidigare än planerat, i möjligaste mån är det bra att vara tillgänglig före utsatt tid för att avslutet ska kunna ske tidigare. Skolchefen avgör när ni är klara och får gå hem. Arbetsuppgifter - Sopa alla golv och plocka upp allt skräp. Observera att vi tar med oss allt skräp från skolan, så lämna inte kvar någon soppåse. - Städa toaletter, töm soporna. - Moppa alla golv som behövs. - Töm sopor. - Städa omklädningsrum om de har använts, kolla med skolchefen. - Samla kvarglömda saker i en påse/säck och lämna till skolchefen.   Lämna inte skolan förrän skolchefen tydligt meddelar att städningen är klar! SKOLCHEF TOMAS JONASSON +46 76-551 52 05 F-P2017 Svart för 3 dagar sedan 3kommentarer
  • Örebrocupen jobb

    Hej! Så här ser fördelningen ut efter att man anmält sig till att jobba på Örebrocupen. Aiden Alexander B (Anton) Arvid Ö Aston S Ö Carl Ö Dylan S Ö Eliah S Ö Elias Ö Haochen Hugo S Ö Kalle Ö Leon S Leonard S Ö Liam Ö (Matheo B) (Matheo K) Naiher Omar Oscar Ö Sam G S Ö (Sam M) Theo Ö (Viggo) S Så det innebär att Aiden jobbar kiosk 7.30-10 och Alex kiosk 16-19 Haochen, Naiher och Omar får jobba på slutstäd på Söndag 17.30 - slut. Så: Fredag - Matsalarna Elias, Hugo, Sam G Söndag Kiosk: (2 pers per pass) 07.30-10 Aston / Aiden 10-13 Dylan / Eliah 13-16 Liam / Carl 16-19 Theo / Alex Slutstäd Söndag 17.30 - slut (8-10 pers) Kalle, Arvid, Leonard, Oscar, Haochen, Naiher och Omar. Vore bra om någon/några fler kan tänka sig o hjälpa till med slutstäd så det går fortare. Fr.o.m. nästa gång kommer vi gå uppifrån och ner i listan med namn och vi förutsätter att man kommer på den tiden man blivit tilldelad alternativt löser tiden själv. Vi tycker också att ledarna, som jobbar ideellt gör ett oerhört jobb med våra grabbar på träningarna, ska slippa jobba i den mån det går. /Sofia och Hajdi. F-P2017 Svart för 7 dagar sedan 20kommentarer
  • Örebro cupen jobb

    Följande behöver bemannas:??Fredag – Rostaskolans matsal 18:00-21:30 – 3 personer   Söndag – Rostahallen kiosk 07:30-19:00 – 2 personer Söndag – Rostahallen slutstäd 17:30-slut – 8-10 personer Ni ska göra följande:??Fredag – Rostaskolans matsal 18:00-21:30 – 3 personer   Söndag – Rostahallen kiosk 07:30-19:00 – 2 personer Söndag – Rostahallen slutstäd 17:30-slut – 8-10 personer /Sofia F-P2017 Svart för 16 dagar sedan 35kommentarer
  • Visa fler nyheter