Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Örebro SK Ungdom F-P2017 Svart
Du är redan följare. Får du inga mejl kan du redigera dina Notisinställningar under Mina uppgifter.
Klicka på bekräftelselänken i det mejl vi skickat dig för att börja ta emot uppdateringar från Örebro SK Ungdom F-P2017 Svart.
F-P2017 Svart
Följ oss för uppdateringar
Kiosk
Första passet
När du börjar att fylla på, börja alltid med att koka kaffe. I korgarna lägger man bullar och donuts, ha servetter under. Bananer får läggas där det finns plats. Sätt gärna upp fler skyltar. Fyll på liktbilden. Se till så att det ser ordentligt påfyllt ut.
När du jobbar i kiosken är det viktigt att:
• Det ser påfyllt ut, tar något slut – fyll på med annat som ni har.
• Se alltid till att det finns tillräckligt med kaffe.
• Fråga hallchefen om vart det finns fler varor att fylla på med, håll koll så inget tar slut. Om något börjar ta slutinformerar ni hallchefen om detta.
• Börja värma korv på svag värme vid ca 10:00. Håll koll så korven inte kokar för då spricker den och vi får massa svinn. I ett av facken i kokeriet ska det alltid finnas färdig korv.
• Torka rent i och runt kiosken löpande under hela dagen.
• Se till att det finns prislistor och Swish-skyltar tydligt.
• Töm soppåsar och plocka skräp i hela hallenregelbundet under ledning av hallchefen.
Hjälp till med städning av anläggningen när det är lugnare perioder i kiosken. Hallchefen leder er i detta.
På campingbordet som ställs intill ÖSK-disken ska det finnas:
• Kaffe
• Muggar
• Mjölk
• Servetter
• Ketchup, senap och rostad lök
• Bakom står även kaffebryggare och kokeri med kokkorv, ni serverar korven i engångshandskar.
OBS. Kunden tar kaffe samt tillbehör till korven själv.
Baksidan har ni fyllt med saker som ni märker går åt mer (mer påfyllt än på bilden intill). Ha även en A4-skylt med prislista uppsatt så ni ser vad allt kostar.Detta kompendium ska alltid finnas tillgängligt i diskens baksida.
Har ni två diskar fyller ni på så det ser ordentligt fyllt ut på båda.
Överlämning
Överlämna tydligt, där ni går igenom var alla saker finns, om det finns ett förråd någonstans osv. Tänk på att ni instruerar varandra.
Påfyllning
Skulle det behövas mer varor – dubbelkolla bakom disken samt i ev. förråd först.
Behövs mer varor, säg till hallchefen.
Problem eller frågor? Det finns en hallchef i varje hall, hen har en grön/gul väst och en skylt runt halsen som det står hallchef på. Telefonnummer till er hallchef har er ansvariga i laget fått utskickat.
Sista passet för dagen
Plocka undan kioskvarorna. Hallchefen talar om vart de ska.
Delta i städning av anläggning och kiosk under ledning av hallchef.
HALLCHEF ALVA +46 70-827 35 85
Träning | 14 apr, 17:15 |
ÖSK- Dagen | 17 maj, 10:00 |
ÖSK Idrottsskolor | 16 jun, 00:00 |
ÖSK Idrottsskolor | 30 jul, 00:00 |
ÖSK Idrottsskolor | 6 aug, 00:00 |
11 apr | Nu startar Örebrocupen Innebandy! |
9 apr | Solceller och batterilagring |
8 apr | Knatteboll startar 11 maj! |
11 mar | ÖSK Påsklovsträning |
10 mar | En vecka kvar att söka |
Kommentera
Du måste logga in för att kommentera