Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Ohtana/Pajala FF Seniorlag Herrar

Serieseger-23 beställes härmed!

Rapportera

Rapportera

• 23 sep 2022 Sören Skogsdal Skogsdal

Men på mittplan och i försvaret klarade man inte alls av hemmalagets starka tempo och fysiska spel. OPFF har avslutat säsongen starkt och visat upp ett mkt, fint Div.4. spel. Så var det även i kväll. Om några skall nämnas speciellt blir det förstås målskyttarna Joel Hiltunen med fyra och Johannes P. med tre mål och en assist, trots att de bara spelade i en halvlek. Jag vill också nämna Joachim Juntti som blivit en riktig lirare i år och så Petteri Pellikka som kom igen från Kolari i höst och inte var ett dugg ringrostig, utan spelade som i fornstora dar dvs.som förra säsongen. Adam Zingmark kom starkt under hösten och har nog redan vunnit lagets poängliga.
    Axel Wernqvist Luleå dömde utan problem.

Rapportera

Rapportera

• 22 sep 2022 Sören Skogsdal Skogsdal

OPFF - Vittjärv, 10 - 3 på Riavallen i Pajala i kväll, torsdagen den 22/9 -22
    En riktigt kul match främst för publiken. O började mkt,starkt och dominerade stort första 20 min. i 9;e minuten gjorde A. Gramner 1 - 0 och i 10;e ökade Dennis Mäki till 2 - 0. J.Juntti gjorde så 3 -0 på en indirekt frispark. Efter målet blev det lite jämnare och Vittjärv skapade några bra lägen.
    Till 2:a halvlek bytte OPFF in flera nya spelare bla. kom trion Joel Hiltunen, Johannes Pekkari och Danne Mäki in och satte ännu mer fart på anfallsspelet. I 47.e minuten gjorde Johannes P 4 - o och minuten senare kom 5 - 0 genom Joel H.. I 55:e min. reducerade Vittjärvs D. Lundmark på straff. Målen fortsatte sedan att trilla in Johannes P gjorde ytterligare två mål och Joel H. tre. I 70:e min. reducerade Vittjärvs A, Sköld till 7 -2 och i slutminuten blev det 10 - 3 genom Vittjärvs R.Sjöberg.
    Vittjärv spelade glimtvis ett riktigt bra anfallsspel.