Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Nödinge SK Fotboll Herrseniorer

• 8 maj 2008 Saxat från Hälsös hemsida

Nödinge - Hälsö 2 - 1 (1-1)

1-1 Johan (Ludde)

Laget: Tobias.A---Erik,Karl,Oskar,Bengt---Daniel.J,Andreas,Liew---Manuel,Jojjen,Ludde Avb: Tomas,Simon.J,Daniel.B,Martin

Tim, Lars och Rydell saknades pga skador sedan förra matchen. Liew var dock tillbaka efter sin resa och Simon.J samt Daniel.B kom in på bänken.
    HBK fick en mardrömstart då hemmalaget tidigt gjorde 1-0 efter en snabb omställning när HBK hade hörna. En fin långboll nådde deras vänsterkant som helt fri rullade in ledningsmålet.
    Inget vidare spel från HBK inledningsvis. Men i mitten på halvleken kom ett fint anfall när Liew spelade ut till Bengt på vänsterkanten som förlängde bollen till Ludde som slog ett tidigt inlägg som Jojjen vräkte sig fram och stötte in 1-1 på.
    Efter kvitteringen tar HBK över mer och mer och Jojjen är ytterst nära att bli tvåmålsskytt efter ett volleyskott som målvakten gör en kanonräddning på när han tippar till hörna.
    HBK skapade otroligt många hörnor efter detta, på den en är Jojjen framme igen och nickar med denna gång gör målvakten en fin benparad. På nästa hörna blir det kalabalik inne i straffområdet med ett antal blockerade skott innan Nödinge kan rensa bort bollen. På ännu en hörna nickar Liew(tror jag det var) i insidan stolpen innan en försvarare rensar undan.

1-1 i paus och HBK är nöjda med senare delen av halvleken då man tagit över spelet. Dock är Nödinge ett bra lag som hela tiden är farliga med sina snabba omställningar men i slutet på halvleken fick backlinjen bättre koll på dessa.

I början på andra halvlek får Nödinge en frispark mitt på HBK:s planhalva. Den går över den stora klungan och bara Daniel.J är vid bollen, dock pratar ingen med Danjul som nickar bollen till hörna. Nödinge tar hörnan snabbt och HBK tappar markering på flera spelare i bortre delen av straffområdet. Därifrån kommer bollen tillbaka till första stolpen där ännu en omarkerad NSK-spelare sätter 2-1 och ny uppförsbacke.