Till Sami och Ragge, om ni är sugna att åka med mig på Tisdag 14/4 titta på match mellan Fotö och Hälsö. :)

Rapportera

Rapportera

• 11 apr 2009 Matchreferat

Andra halvlek ägdes inte av något speciellt lag. Det var mer ett grisigt och grovt spel. Fult spel från båda håll. Ett antal gånger som Nödinge förtjänar straff. Men det gjorde inget för Nödinges del för Marcello hittar Shiwe som sprang sig fri och sätter lugnt och säkert 3-1 till Nödinge. Bosna pressar mer och mer och får Nödinge väldigt pressat. Det ger resultat. Men det räckte inte. Bosnas nr 4 får en kanon träff och den går in nere i Markus vänstra hörn. 3-2 vilket blev slut resultatet.

Rapportera

Rapportera

Nödinge SK – Bosna IF

En tuff kamp har nu avslutats. Det stod mellan Nödinge och Bosna. Dom första 10 – 20 minuterarna så var det svårt att avgöra vilket av laget som var bättre. I mitten av halvleken får Maxe tag på bollen en bit utanför Bosnas straffområde och klipper till med vänsterfoten. Drömträffen som fick bollen att segla in dryga halvmetern under krysset. 1-0 till Nödinge.
    Anfallet efter för Bosna förstörde våran ledning. Bosnas nr 11 springer sig fri och chippar över en dominant Markus Larsson. 1-1 och spänningen går upp i högsta grad. Sen dröjde det inte länge innan det blev ett så kallat ”nickspel”. Det var nästan 5 nickar och det slutade med mål! Det var Marcello som började och en försvarare i Bosna som avslutar det genom att nicka in den i eget mål. 2-1 och domaren blåser av.

Rapportera

Rapportera

• 10 apr 2009 NOL IK HERR

Hej Killar!

Grattis till segern i första matchen. I morgon har vi (NOL IK Herr) poängpromenad med start från Nolängen. Tid 12-16, pris 50 kr för vuxen och 20 kr för barn. Priset inkluderar kaffe och lite mat.