Engberg och Svenne står mellan 14-17 på söndag.

Det är nu klart med ishockeyträning samt att äta och se hockey på allstars på tisdag.

Rapportera

Rapportera

Hej
    Vi måste fixa kiosken på söndag. Tre dammatcher varav två Svenska cupen (bl.a Notas).
    10.30-14.00
    14.00-17.00
    17.00-20.00
    Skriv på hemsidan eller maila mig på erik.lidhammar@swedbank.se
    Sälja fika och se på fotboll,det finns sämre jobb...
    Erik

Rapportera

Rapportera

• 23 mar 2011 Patrik K

Torsdagens träning är flyttad, vi samlas på pontushallen ombytta och klara 17,15. Joggingskor på samt utekläder.

• 17 mar 2011 Patrik K

Samtliga a-lags spelare samlas kl 10.00 för match mot LSK på lördag.

Rapportera

Rapportera

• 12 mar 2011 Stora Sundis Cup IV

Det blev förlust i kvartsfinalen mot Vittjärv med 1-0. Ett tidigt mål och sedan fick NIK jaga. Stundtals hade vi bra tryck och skakade fram en del farligheter men lyckades inte spräck nollan. Så det blir inga matcher på söndagen.
    A-truppare: Johan W, Lidhammar, Fred, Victor I

Rapportera

Rapportera

• 12 mar 2011 Stora Sundis Cup III

Förlust mot Ohtana/Aapua med 0-1. Kvartsfinal mot Vittjärv 20.50. Laget samlas 19.45.

Rapportera

Rapportera

• 11 mar 2011 Stora Sundis Cup II

I andra matchen blev det stryk mot Skogså IF med 1-2. Matchen höll högre fart än den första och det tog bara tre minuter innan Ahmed Jabr höll sig framme och satte dit en frisparksretur.
    Skogså var snäppet bättre än Älvsbyn och kvitterade ganska snabbt, 1-2 kom på en straff som Eric var nära att knipa. NIK fick några bra lägen bla en straff men det ville sig inte.
    Förhoppningsvis kan det bli revansch på Skogså i en ev. slutspelsmatch.

Rapportera

Rapportera

• 11 mar 2011 Stora Sundis Cup

Seger med 2-1 mot Älvsby IF i första matchen. Matcherna är 1x45. Under med 0-1 efter 26 min. Inhoppande Simon Larsson 1-1 i samma minut med sin första touch. Jesper Boqvist 2-1 strax därefter. Ingen jättehöjdare spelmässigt men starkt att vända underläge till seger med kort matchtid.
    Spelare från A-truppen var: Rångevall, Råttan, Svenne, Victor I.