Rapportera

• 25 maj 2011 Mange

Så här tyckte motståndarna , mitt referat kommer i morgon.

Arboga Södra IF - Norrby SK 2 - 0 (0 - 0)

ASIF:s damer fick precis en sån tuff match som man förutspått mot svårspelade Norrby SK på onsdags kvällen. I stundtals hällande regn för att nästa minut vara solsken och klarblå himmel vann tillslut ASIF med 2 - 0 (0 - 0). Sett till matchbilden så ägde väl ASIF bollen till 70 % matchen igenom men hade svårt att komma till dom direkt vassa chanserna mot ett kompakt NSK försvar. Bästa chansen i första halvlek hade Adelisa Grabus, när hon vände bort en motståndare i straffområdet och sköt mot borte krysset , men NSK bästa spelare, målvakten Evelina Bygg sträckte ut och räddade. Dom två spelare i ASIF som satte mest myror i huvet på NSK i första halvlek var dom båda lovande 96:tjejerna Adelisa Grabus och Hanna Garman som gång på gång försökte utmana sina motståndare.
    När NSK stack upp några gånger togs det mest hand om av ASIF:s bästa spelare , Sanna Lundberg, som höll ihop hemma försvaret på ett säkert sätt.

I matchens 68 min spelar Amanda Hill fram Adelisa Grabus som löper ifrån sin back och rundar en utrusande målvakt och med vänster fot placerar in 1 - 0. ASIF bevakar sin ledning, men NSK får till några halvkontringar men skapar ingen direkt farlig målchans , utan i stället kan Amanda Hill frispela Elin Segerstedt i den 85 min och hon placerar iskallt in 2 - 0.

ASIF vinner rättvist, men fick kämpa i 90 min för segern. Bästa spelare i ASIF var Sanna Lundberg, Emma Eek och Adelisa Grabus medans Norrby hade sina toppar i målvakten Evelina Bygg och Johanna Löfgren.

1 - 0 68 min Adelisa Grabus assist Amanda Hill
    2 - 0 85 min Elin Segerstedt assist Amanda Hill