Han sågs senast i en löpduell med träningens näst äldsta spelare, han har varit försvunnen sen dess..
    Erik, kan vi samåka imorrn...? Bagge kanske kan få åka med då, eller vad säger du..
    Som sagt, slå bollarna mot mig då Putte inte kan nicka eftersom han är höjdrädd.

Rapportera

Rapportera

• 5 maj 2011 Pär

Tyckte ni inte mitt nickmål mot hook påminde om det 2a målet martin dahlin gjorde mot ryssland vm 94? Slå mkt inlägg till mig så nickar jag in dom:)

Rapportera

Rapportera

• 5 maj 2011 Björn

Är beredd att hålla med om att det var straff, den missade domaren som tur va!

Men att första målet skulle vara offside, inte en chans andra målet offside kan jag inte uttala mig om i och med att jag inte såg det målet..

Rapportera

Rapportera

• 5 maj 2011 referat U-laget från JBK´s sid

NGIS - JBK 4-0 (1-0)

Med en fin inramning på hammarvallen(?), ett helt ok väder och en plan som var i hyffsat skick så var förutsättningarna goda för att spela bra fotboll. JBK ställde upp med ett blandat lag med många som hade endast ett fåtal matcher i benen sedan försäsongen och några som spelade 90 minuter i fredags mot Månsarp. En tämligen avslagen stämning tycktes undertäcknad redan känna av redan i omklädningsrummet och det märktes på sätt och vis att det var dagen efter valborg.

JBK ställde upp med följande i obestämd ordning: Forss, Mellander, Mattias, Daniel, Bäck, Wille, Fraydoun, Gheddi, Mohammed, Fikar, Guatam, Cormac, Sebbe, Carlos, Johan.

Matchen inleder med att båda lagen känner på varandra i ett ganska lågt tempo. Efter ca 10 minuter bryter sig Carlos förbi på numera klassisk manèr och fälls i straffområdet. Solklar straff enligt både NGIS avbytarbänk och ledarstaben i JBK, men domaren låter spelet fortsätta. Det är egentligen inget av lagen som tar över spelmässigt bortsett från några sporadiska målchanser från båda lagen. Dock i den 35:e matchminuten får NGIS, i klar offside position, bollen bakom vår baklinje. Efter lite strul med både boll och spelare friställs till sist en NGIS spelare som kommer fri mot Forss och han gör inga misstag. 1-0 NGIS vilket kan anses vara lite orättvist med tanke på den jämna matchbilden och med ovannämnda straffen i åtanke.

Lagen går till pausvila och JBK poängterar vikten av att vi pratar med varandra mer på planen och biter ihop så kommer målchanserna komma..

Och målchanser kom men åt fel håll för inom loppet av 2 minuter från och med att domaren hade blåst igång matchen hade vi fått ytterliggare två mål i baken. Solklar offside på första i enlighet med Mellanders raseriutbrott medan det tredje målet egentligen är en kopia av nummer två fast utan offsiden.
    Efter detta dör matchen helt och hållet och andra halvlek spelas egentligen bara av förutom sista 15 där vi lyckas skapa lite framåt. Utö