• 12 jun 2011 Rickard

Glöm inte spelarmötet imorgon måndag angående Gothia

Rapportera

Rapportera

Lördagens möte mot Tumba blev en match med två helt skilda halvlekar. Efter en bra första halvlek med egentligen Tumbahörnor som enda riktigt farliga momenten så klappar vi igenom fullständigt i andra halvlek. Värmen hjälpte säkert till ordentligt i vårt ras, men jag undrar lite hur det stod till med orken i laget. När gick man i säng i fredags?

Är inte första matchen vi tappar på detta vis i P15 efter halvtidsvila och konditionen har vi ju. Men vi tvingas löpa väldigt mycket mer än vi behöver pga små detaljer i försvarsspelet som inte funkar. Detta har vi pratat om många gånger men inte fått att funka.

På tisdag är det därför särskild träning med fokus på försvarsspel och det är väldigt VIKTIGT att ALLA dyker upp! Det är synd om små detaljer ska förstöra ett i övrigt rätt skickligt fotbollslag.

Att vi kan spela fotboll märktes i första halvlek då vi har många spelmoment där vi rullar väldigt bra boll. Sen att vi inte får till målen är en annan sak...

2-0 till Tumba i halvtidsvilan kändes lite surt då det egentligen bara var deras hörnor som var farliga. Med ett bättre försvarsspel och lite mer ork/vilja/uppoffring hade vi mycket väl kunnat göra ett bra resultat. Nu gick det istället som det gick och det är få positiva saker vi tar med oss från andra halvlek.

Matchens snyggaste mål var dock ett nickmål från Nackdala. En fantastisk skarvning i bortre krysset av Markus. Grattis!!!