Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 26 sep 2010 Hannah

Klart att vi vinner nästa år! Hallå! våmbs brudar är grymma och vi älskar det vi gör! Nästa år så lär det bli massa avsparkar för dom andra i finalen! :) Nu börjar en handbollssäsong fast fotboll blir det ändå! Man måste ju kunna hålla på med den bästa sporten även på vinern! )

Rapportera

Rapportera

• 25 sep 2010 Rickard

Tuff match idag killar! Förlust 7-0 mot seriens kanske näst bästa lag. Lite för stora siffror för att vi ska vara nöjda med vår insatts. Tyvärr får de ett mål sent i första halvlek, när vi redan har två mål i baken. Tungt, vi måste vara tuffare och hålla tätt och ligga närmare i markering och sätta hårdare press. 3-0 kommer väldigt onödigt med 30 sek kvar av första. Kändes som vi bara väntade in pausen!

Andra halvlek kändes ändå lite mindre stressig i spelet men de får 4-0 och 5-0 på hörnor samt två mål på slutet när vi tappar motivationen/orken (eller är det återigen att vi väntar in slutsignal?). Vi missar ofta i markeringar och i vår press. Visst var motståndarna stora men vi måste vara fler som går in tuffare för att lyckas.

Trots resultatet lyckades vi med flera bra spelkombinationer och i flera situationer spelade vi bollen bra längs backen. Men fler måste våga rulla boll, inte stressa iväg en dålig pass. Träning och åter träning killar är det som gäller!

Nya tag på tisdagsträningen.

Rickard

Rapportera

Rapportera

Hej Hannah,
    synd med förlust i DM, men ta nya tag så går det bättre nästa år. Kul att du skriver och berättar hur ni har det och hur det går med fotbollen. Fortsätt så!

Rapportera

Rapportera

• 25 sep 2010 Hannah

Hallå! :)
    Blev tyvärr en förlust emot lidköping med 1-0. dom ägde dom första femton minuterna och fick där med ett mål, vi hade resten av matchen men lyckades inte få in bollen i mål. även fast en del av laget blev ledsna och besvikna är jag som kapten riktigt nöjd över våran insats med en serievinst och tvåa i västragötlandslän! vi vinner nästa år i stället och då blir det inte kul för motståndarna! :)

Hoppas det har gått bra för er och hoppas ni får en grym fotbollsvinter! :)