Rapportera

Rapportera

• 10 aug 2007 Robin

ivrig

Vår tränare Davor brukar scouta vårt närmaste pojklag när dom spelar matcher...Och jag tycker också det vore nyttigt att få va med i så pass tidigt ålder 14-16¨år i u-laget det är bara bra,,,fast det är upp till Davor.

Rapportera

Rapportera

• 9 aug 2007 ivrig

det verkar som om det är ont om folk i mariefreds a+u-lag. är det inte läge att leta nya i ungdomslagen? finns det inga intressanta nyheter?

Rapportera

Rapportera

• 6 aug 2007 Robin

Kanske nån kan lägga in ett gott ord för mig som inner mittfält när Davor kommer tillbaka :)

Rapportera

Rapportera

• 4 aug 2007 Magnus

Matchreferat: träningsmatch IFK - Stockholms IF 4/8.
    Efter en del strul med att få ihop lag var 13 spelare klara för match på lördagmorgon. Vid matchstart hade vi 10 man och fick låna 1 spelare av SIF. Följande spelare var med: Adde, Richard L, Robin, William, Szczurek, Peter S, PG, Jocke L, Jangerud, Daniel J.
    På grund av värmen spelades 4 "halvlekar". Under 1:a perioden var spelet jämt med flera chanser åt båda håll och trevligt och bra spel. Under denna period gjorde gästerna ett fantastiskt fint mål med snabba direktpassningar som skar upp vårt försvar och målgöraren rulllade in bollen i tomt mål efter att lurat både Richard och Adde.
    2:a perioden var om möjligt ännu bättre med först ytterliggare ett fint mål av gästerna varefter IFK tog över och gjorde 3 mål efter bra anfall och klar dominans. Målskyttar: Jangerud, Daniel J och Jocke L. Den sista på straff som Jocke ordnade på egen hand efter forechecking.
    I andra halvlek tog tröttheten alltmer ut sin rätt (inga avbytare) och efter 3:e perioden stod det 3-3.
    Slutresultatet skrevs till 3-6 efter en formidabel press från SIF sista perioden.
    Summering: En bra bit in i andra halvlek spelade vi en fin och konstruktiv fotboll, där alla gjorde ett bra arbete och Adde fick briljera med fina räddningar. Vi missar tyvärr ännu för många chanser. När semeterfirarna kommer tillbaka kan vi kanske ha några avbytare också. Det ser lovande ut. :)