Ja eller så läser du raden där det står att två nyckelspelare fick utgå pga skador!!

Blir tungt när det inte finns några avbytare(Tack till alla som slutade under säsongen eller bytte klubb) samtidigt som vi får en utvisad!

Rapportera

Rapportera

• 13 sep 2009 hp

Under den sista kvarten av första halvlek började orken tryta för Mankan och Malma tog sakta över taktpinnen. kanske är ovanstående som är felet, om man har ett lag är tröttkört efter en halvtimme..

Detsamma öis sundbyholm!!
    med det laget som ni har så kan ni behöva alla lyckönskningar ni kan få!!!!!!!!!!!!!!!

Rapportera

Rapportera

• 12 sep 2009 ÖIS-Sundbyholm

Div 6! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Lycka till nästa säsong grabbar! :/

Rapportera

Rapportera

• 12 sep 2009 klager

Malma - Mankan 2-1 (1-1)

Tyvärr, tyvärr nådde inte Mankan hela vägen fram till Div 6 då man föll med udda målet borta mot Malma.

Mankan började matchen riktigt bra och var det spelförande laget under det första halvtimmen. Redan efter en kvart kunde Mankan ta ledningen med 1-0 då Jangerud forcerade in ledningsmålet. Efter detta skapade Mankan ytterligare ett antal fina chanser där bl.a. Daniel smekte ett iväg ett långskott som gick i ribban. Den redan från början något tunna truppen decimerade sedan ytterligare då två för laget så viktiga spelare som Ralle och Max var tvungna att kliva av för skador.
    Under den sista kvarten av första halvlek började orken tryta för Mankan och Malma tog sakta över taktpinnen. Kvitteringen föll ett par minuter innan halvtidvilan. Andra halvlek började sedan riktigt bra för Mankan då man åter tog tag i matchen och skapade några riktigt fina lägen utan att luckas få dit bollen. Lite snöpligt rinner sedan Malma igenom på en misstänkt offside och kan göra 2-1.
    Mankan försöker sedan att flytta upp mer seplare för att kvittera....vilket skapar ytor för Malma att kontra och kan nog tycka att vi får lite kompensation då Malma blir tveksamt avblåsta för ofside vid ett par tillfällen. Med kvarten kvar får vi sedan Daniel utvisad..... all heder åt Mankan som trots detta inte ger upp utan försöker hela vägen till slutsignalen.

Många gör det riktigt bra idag, Daniel var suverän så länge han var på plan.....men bäst av alla tycker jag Jimmy var med en härlig inställning matchen igenom.

Resultatet speglade väl lite av säsongen för Mankan.....nu får vi slicka såren ett par veckor innan vi träffas för att dra upp riktlinjerna inför framtiden.