haha, shit ja.. men alla som förstår lite allmänt om fotboll vet (tro mej, VET!) vad producera, iaf, betyder:p

• 10 maj 2009 Resultat

Månkarbo-Tärnsjö
    1-2
    Målskytt: Millan Söderlind

Första matchen på hemmaplan och vi är riktigt taggade för match. Nytt i uppställningen är att Tezzan har hoppat in i buren och får till uppgift att ta bollarna. Vi början första halvleken bra, trots den starka motvinden. Vi kämpar och är jämnlika med Tärnsjö. Efter miss i både mittfältet och försvaret ger Tärnsjö ett skott på mål som resulterar i att bollen rullar sin bana in på insidan av stolpen, 1-0 till Tärnsjö. Vi kämpar på men tappar markeringarna, vi ligger alldeles för långt bort och ibland kunde man tro att det var porslinsdockor vi spelade emot. Andra halvlek ser mycket bättre ut, vi styr spelet och får många chanser. Sedan tar Millan chansen att göra mål och självklart rasslar det till i nätet. Vi styr spelet och får inte bara en eller två chanser där bollen är nära att gå i, hela tiden är det bara NÄRA! Oturligt nog får Tärnsjö en frispark precis vid vårat målområde. En skott som dalade precis som ett damlagsskott, snuddar Tezzans fingrar men dyker ner precis under ribban. Så från 1-1 som borde ha varit ett mycket rättvist resultat till 1-2 och Tärnsjö åker hem med tre poäng. Till nästa match hoppas jag att jag möter ett riktigt taggat lag som inte är rädd att "smälla på lite". Vi kämpar på brudar och fortsätter träna flitigt.

Extra plus till backlinjen som inte är rädda att sätta till, pratar och styr laget!