ingen träning på måndag. träning tis 19.00 2/7 i månkarbo. torsdag vet jag inget om. håll koll. /s

• 28 jun 2009 emma

finns lite nya bilder sen alunda matchen

Rapportera

Rapportera

Bra kämpat igår Månkis brudarna. Å Ida tack för att du ställde upp, du var jätte duktig. Hoppas vi får se dig i målet igen :)

Rapportera

Rapportera

• 23 jun 2009 match

UIK- Alunda IF: 5-4
    Målskyttar: Sanna Öhlund 2, Sandra Johansson 2, Charlotte Storck

Till att börja med ska jag bara säga att ni inte är direkt snäll mot publiken. Hjärtstillestånd är inte att leka med, har jag hört.

Det är två mycket pigga lag som drar upp tempot direkt från start. Redan när en kvart har gått så kan Sandra speeda ifrån både försvarsspelare och utrusande målvakt och med ren vilja peta in 1-0. Tyvärr kvitterar sedan Alunda relativt kort därefter på ett skott som smiter in vid första stolpen. Ullfors skall dock återigen ta lediningen när Jessica slår en perfekt hörna som Sanna sätter skallen på. Klockrent. Innan halvleken är slut så kan tyvärr Alunda sedan ännu en gång kvittera när en Ullforsspelare touchar in en hörna i eget mål. När en kvart av andra halvlek har gått så är det nu Alundas tur att ta ledningen då vi misslyckas med att rensa bort bollen som efter lite flipperspel landar framför fötterna på en blåklädd som bara har att brädda in bollen i mål. Ullfors skall dock komma att kvittera genom Sanna som sätter bollen i nättaket efter att ha fått årets smörpass av Tessan. Bara snyggt. Sedan tar Alunda ÄNNU en gång ledningen och när det bara är tio minuter kvar så är vi fortfarande ett slaget lag. Tyckte alla utom de elva gröna. Sandra går runt på kanten och lägger in en passning mot Storck som parkerat i sin bästa målgörarposition (på mållinjen) och slår in 4-4 målet. Kvitterat! När det bara återstår några få minuter av matchen så kommer även segermålet då Sanna passar fram Sandra som inte gör något misstag.

Riktigt starkt att vinna idag tjejer. Kändes som att det äntligen var lite flyt trots att inte spelet var 100% och att vi fick lite utdelning för allt slit. Ses på torsdag!