jag tycker vi ska börja skriva in vilken tid det är samling till matcher i kalendern....

Sara efter morgondagens match lär jag skaffa en blogg. i Månkis kan mkt knas sägas :)

Rapportera

Rapportera

• 20 sep 2009 sara

Hört från uppvärmning idag:

Vi diskuterar vilken tejp som funkar bäst om man glömt sporttop. Milla gav tygtejp som förslag, men det fetdissade Sara Melin "Tänk om man blir svettig då?" Ja Sara, tänk OM man skulle råka bli svettig när man spelade fotboll? Sara försvarade sitt uttalande med att hon faktiskt sa när och inte om. Men hörde verkligen 12 personer så fel?

Emma S berättar att hon får en mindre hjärnskakning varje gång hon nickar. Ibland är hon yr efteråt i över en minut. Avd. En yr innermittfältare är väl inte hela världen? Eller?

Vi pratar om att vi måste vara noga med att ta bort deras duktiga innermitt. Sandra "Äh, lindström plockar henne ikväll". Avd. Vi är inte bara hårda och skoningslösa under match nu för tiden. Nu gäller det att passa sig även när mörkret lagt sig på Ringelbo.

Dessa snygga uttalanden skulle sedan straffas med att bli uthängda i ett x antal bloggar. Emma Andersson skulle till och med starta en bara för att få skriva ner det...

• 19 sep 2009 sara

jag glömde! Ida gjorde feta tv-räddningen också. Så länge hon hon bjuder på såna delikatesser kommer hon aldrig att komma ut ifrån målet igen ) haha

Rapportera

Rapportera

• 19 sep 2009 match

UIK- Ensköpings SK UK: 4-2
    Målskyttar: Sanna Öhlund 2, Charlotte Storck 2

Då det var lite "småblött" sist vi mötte ESK så hade dessa aldrig riktigt fått erfara de gröna kamraternas värsta vapen i form av passningsspelet. På hemmaplan är vi dessutom i princip oslagbara.(bara Östervåla har lyckats). Under första halvlek lät vi ESK förstå varför.... Vi startar starkt och har järnkoll på den duktiga tjejen på mitten, vilket i sin tur leder till att ESK skapar nada! Redan efter tio minuter sitter 1-0 när Sanna trycker in bollen efter lite pinballsturnering i straffområdet. Efter detta så fortsätter vi kriga, fortsätter på temat "ta-imot-passa" och detta ger resultat ganska fort. Gröna fötter på bollen från eget straffområde och upp till Sanna som rycker sig fri och slår in bollen med en välriktad bredsida. Mål nummer tre kan ses som kompensation för alla stolp och ribbträffar vi haft den här säsongen då Charlotte slänger iväg nåt typ av skott på måfå som målvakten fumlar in i mål. Snäll målvakt.

Om första halvlek stundtals var riktigt jäkla bra så var andra halvlek mest dålig. Vi står väldigt mycket still och vi klantar oss när det är som mest förbjudet att klanta sig. Det enda som var riktigt bra var vår förmåga att behålla spänningen i matchen för publikens skull. För när Enköping först gör ett mål på långskott från halva plan och sedan stöter in en hörna så är det inte okej att stå still och klanta sig längre. Stundtals sätter vi dock fart och då är det farligt varje gång. Vi kan bland annat räkna in två till skott i ramen i statistiken. Med kvarten kvar (?) så kan dock Storcken förvalta sitt friläge på bästa sätt och vi spikar i och med det resultatet som ger oss tre nya poäng. Bara härligt.