1000 tecken kvar

Gästbok

• 24 maj 2010 Från Arbetarbladet

Ullfors rådde inte på tabelltvåan
    DAMFYRAN. Östervåla hade inför matchen mot Ullfors tre raka segrar, så det var ingen lätt uppgift de grönklädda tjejerna ställdes inför. Östervåla tog ledningen efter 10 minuters spel, men kvitteringen lät inte vänta på sig. Minuten senare gör Therese Söderling 1-1 på ett inlägg från kanten.
    - Första trettiofem minutrarna spelar vi jättebra, tycker tränaren Anders Nilsson, då med ett under läge 2-1.
    Resten av matchen var inte lika kul, hemmalaget gör två mål till innan pausvilan, vilket man också gör i andra halvlek till slutresultatet 6-1. Bäst i Ullfors var Elin Käll, plus också till vänsterbacken Ida Deremar.

ÖSTERVÅLA - ULLFORS IK 6-1 (4-1)
    Målet, Ullfors: Therese Söderlind.