Hur gick det för Månkarbo?

Rapportera

Rapportera

• 17 maj 2008 emma

ska snart få mina vader masserade, dom e sten hårda å värker. Fattar inte hur dom kan vara de när man var kass idag å sprang alldeles för lite å sprang på fel plats på fel tidpunt=(. men men brudar i morgon e de bara vinst som gäller. TÅLAMOD brudar, om jobbar e ger allt vi kan så kommer bollarna rulla in! Ladda

ladda tjejer ladda
    jag tror månkarbo kan plocka en tre pooängare i morgon likaså hoppas jag att ullfors gör det samma
    kom igen du tjejer

Rapportera

Rapportera

• 17 maj 2008 match

IK Rex- UIK: 2-0

Idag var det dåligt, dåligt, dåligt! I stort sett samtliga Ullforsspelare såg fruktansvärt sega och loja ut i både huvudet och i benen matchen igenom. Det är därför Rex som börjar bäst och kan ganska tidigt i matchen slå in 1-0 på straff, efter att en ullforsspelare fått bollen på handen. Båda lag har sedan flera bra målchanser men resultatet står sig halvleken ut. I pausvilan lovar vi varandra att vi iallafall måste försöka, viljan och beslutsamheten i första har varit alldeles för dålig! I andra går vi ut och spelar ungefär lika dåligt som i första och det är väl i stort sett det man kan säga om matchen. Det enda positiva är väl egentligen att vi inte släpper in mer än 2 mål trots att vi är på fel plats på fel tid i 90 minuter. Denna match glömmer vi fort som fan, så vinner vi på ren vilja imorrn istället!!!!!!!!