Du ska juh allid vara tvärt emot du sara=) men vänta tills de e du som har kvällspasset på habia då uppskattar du nog inte kvälls matcher. Ses i kväll brudar!

Rapportera

• 30 maj 2008 match

UIK- Heby AIF: 1- 3
    Målskytt: Sanna Öhlund

Heby kommer i vanlig ordning med ett jämntungt och stabilt lag. Till skillnad från tidigare år så är dom nu också ett spelade lag, en kombination som gjorde att det blev mycket jaga för vår del idag. Vi kommer väl aldrig riktigt nära egentligen och det märktes att vi varken är vana eller bra på att spela på det viset. Faktum är nog att Heby var strået vassare på i stort sett samtliga positioner. Det är också Heby som gör första målet efter att en forward rätt och slätt sprungit ifrån vårat mittförsvar. Vi får sedan en guldchans att vända matchen när Sanna nickar in en kvittering precis innan första halvlek är slut. Tyvärr så tar Heby återigen ledningen på en frispark när bara några minuter av andra är spelad. Vi får nu fortsätta att jaga och när Heby gör 3-1 efter ett ihopslag som går rätt ut på en Hebyspelare så är det tungt. Att sedan domaren dömer som om det vore en dartturnering och inte en fotbollsmatch gör ju inte det hela roligare. Sägas ska väl ändå att vi har våra chanser, bland annat får vi en straff i slutet av matchen som vi inte lyckas slå i mål. Idag får vi stryk av ett bättre lag, helt enkelt. Vi vet nog också själva om att vi kan betydligt bättre än såhär, och det får alltså bli Fanna som får sota för den här förlusten.