Den Sara som skriver Ullfors matchreferat borde bli journalist el nåt!!! Sveränt beskrivet varje gång m inlevelse. Duktigt Sara :)

Rapportera

• 9 aug 2008 match

UIK- SK Iron: 6-0
    Målskyttar: Sarah Persson 3, Sanna Öhlund 2, Emma Andersson

Dagens match visade sig bli av sådant slag att nåt annat än 3 poäng vore årets skandal. Vi spelar runt bollen till varandra och får läge på läge att göra ett ledningsmål. Det dröjer trots det massiva spelövertaget smått otroliga 30 minuter innan Emma A kan sätta en frispark hårt bakom Ironmålvakten (Emma som för övrigt har satsat på nya skor till höstsäsongen för att kunna hänga på i skytteligan). Efter målet forstätter vi att ånga på och det dröjer inte länge innan Sarah P med ett distingt avslut sätter boll nummer två i nät. I andra halvlek forstätter vi som tidigare och lyckas knåpa ihop till 4 mål till... två kommer genom inlägg från Frida E mot Sarah som bara har att stöta bollen i mål. Målet där Sanna Ibrahimovic vänder ut och in på några Ironspelare för att sedan slå in både boll och målvakt i målet glömmer vi inte, troligtvis inte dom heller. Sanna har utöver det målet ett till mål som jag dock har glömt hur det kom till. Den gick i helt enkelt :p Kanske inte läge att klaga när man vinner med 6-0 och har 90% i bollinnehav, men borde det inte ha blivit fler mål än så sett till alla chanser? Aja, vi lirade bra fotboll idag och vi tog tre poäng, huvudsaken!