Rapportera

Rapportera

• 30 sep 2008 Birgitta Sturesson

Ullfors IK:s Jubileumslotteri!
    Som dras vid festen den 15 nov. på Möbeln i Tierp, finns att köpa hos Birgitta Sturesson. Tel: 50148 el: 070-512 62 28.
    Ni kanske kan hjälpa till att sälja också? Hör av er!

UIK- Tärnsjö IF: 4-0
    Målskyttar: Sarah Persson, Sanna Öhlund, Frida Eriksson, Sara Sjöberg (straff)

Idag spelades sista matchen för säsongen och det var Tärnsjö som kom på besök. I våras avslutade vi mot Tärnsjö med att göra årets plattmatch och det var äntligen dags för revansch. Tyvärr ser i stort sett hela första halvlek ut precis som matchen i Tärnsjö i våras, vi går in med för dålig inställning och faktum är att Tärnsjö är nära flera gånger att ta ledningen. Sägas ska väl att också vi skapar en hel del goa chanser... ett antal frilägen bränns innan första halvlek är spelad. I paus kommer vi fram till att "vi måste vara bättre, helt enkelt". Och när 11 gröna spelare går in med rätt inställning så kommer så också målen. Sarah Persson gör det förlösande 1-0 målet och sedan är det UIK mot målvakten resten av halvleken, en match som väl målvakten vann, får man väl kanske lov att säga? På hörna från Jessica så får denne dock erkänna sig sig besegrad för andra gången i matchen när Sanna nickar i 2-0. 3-0 gör sedan Frida E genom att chippa bollen över målvakten. Ett sista mål kommer när Sarah P blir nerdragen i straffområdet och domaren blåser straff, som Sara S sätter i mål. Resten av tiden som är kvar att spela blir ganska menlös, då Tärnsjö i stort sett har gett upp och med ett Ullfors som känner sig bekväma i 4-0 ledningen.

Härligt att se uppryckningen till andra halvlek! Vi vet ju att vi kan- bara vi ger oss fan påt! Tränar vi på ordentligt i vinter allihopa så blir det roligt att spela fotboll år 2009 också!