Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 12 sep 2011 German

Det blev tyvärr en tung helg för Mellbys A-lag när man åkte på en förlust med 2-1 på Tigervallen i Lördags. Vi rivstartade matchen och tog ledningen genom Christophé som avslutade ett mycket vackert anfall. Halvleken slutade 1-0 till Mellby efter mycket koncentrerat spel av blåvitt. I andra halvlek lyckas dock Örslösa både kvittera och ta ledningen genom sin kvicke anfallare som agerade mycket påpassligt på lägena som dök upp. Vi försöker flytta upp spelet men våra anfallsförsök är alltför impotenta och när undertecknad senare tar en idiotutvisning är det ridå ner för den här eftermiddagen. Alla killar ska dock ha cred för en fin arbetsinsats och det är ingen skam att förlora på Tigervallen mot ett duktigt Örslösa.

Mellby B-lag spelade på Söndagen 2-2 mot TBK/NH. Jag har ännu inte fått några rapporter från matchen men kanske kan ClaesA fylla i det under dagen?