Rapportera

Rapportera

• 6 jun 2010 Anders T

Div 2 Madesjö-Mariebo 1-5 (0-3)
    Gästande Mariebo tog en rättvis seger mot ett håglöst hemmalag på lördagen. Mariebo var det klart bättre laget under första halvleken med bra rörlighet samt resolut spel.
    Hemmalaget var tagna av stundens allvar och var inte med i matchen under första 45 min. Virrigt försvarsspel dålig kamp samt ett obefintligt passningsspel präglade hemmalagets agerande under första halvleken.Mariebo gjorde 1-0 i den 38 min och ökade på till både 2-0 och 3-0 innan
    paus. Hemmalaget började andra halvleken bra och skapade 2 klara målchanser. I den 60 min gjorde Mariebo 4-0 på en omställning samt 5-1 i den 85min. Madesjös tröstmål gjordes av Arbenita Gashi i den 65 min.
    Isabelle P får godkänt i hemmalaget för sitt inhopp i andra halvleken.