Rapportera

Rapportera

• 13 sep 2010 Anders T

Div 2 Vimmerby-Madesjö 3-3 (3-1)
    Vi gör en pinsamt dålig första halvlek mot en motståndare som visade att motivation slår klass.
    Vi tar ingen kamp, rörelsen är obefintlig och vårt försvarsspel är under all kritik. Vi hamnar tidigt i ett
    målmässigt underläge och efter 35 min leder Vimmerby med 3-0. Vi ändrar spel possitioner under den första halvleken men samtliga spelare verkar vara handlingsförlamade. Vi får en viktig reducering i den 44 min när Sofia H trycker in bollen i mål efter en hörna. Efter några väl valda ord i pausen var det en helt annan sida som vi visade upp under den andra halvleken . Vi började vinna närkamper, utnyttjade kantspelet bättre men det viktigaste var att vi började ta löpningar i djupled. Sofia H gör 2-3 åter efter en hörna i den 78 min. Vi trycker på för att nå en utjämning vilket får till följd att Vimmerby får ett par lägen till omställningar vilket dom inte tar till vara. I den 86
    min gör Isabelle P 3-3 på ett skott strax utanför straffområdet. Stort minus för den första halvleken
    men också ett stort beröm för den lagmoral som ni visade upp i den andra halvleken.