Målskyttar: Sofia J 6, Erelinda 2 , Shaida och Lisa S.

riktigt bra spelat idag tjejer! :)

Rapportera

Rapportera

• 15 maj 2011 Erika

Gött att läsa resultatet... 10-0! Hade varit kul att vara med, eller kanske ska hålla mig borta )

• 14 maj 2011 M.Jansson

Grattis till 3 poäng i tor.. Vill även önska er lycka till idag.. Får väl ha telekontakt med någon själ som är på fotbollen--

Rapportera

Rapportera

• 13 maj 2011 Bengan

Ett kortare matchreferat är nu inlagt. Nedan från Högsrums hemsida. Ta åt er av berömmet.

Högsrum - MIF

Det var perfekta förhållanden inför mötet mot serieledande Madesjö. Madesjö börjar matchen i ett högt tempo och har ett farligt skott redan efter ett par minuter. Minuten efter har även vi en jättechans när Tessan kommer fri och rundar målvakten men skottet räddas av en Madesjöspelare på mållinjen.
    Efter detta tar Madesjö över matchen totalt och vi har väldigt svårt att få grepp om deras snabba spelare. Madejsö har det mesta av spelet och vi slår bort mycket bollar i uppspelsfasen, de skapar dock inte så många jätteheta chanser och Annika gör det bra i målet. Därför kommer vårt 1-0-mål väldigt ologiskt, det är Marie Erlandsson som glider igenom och vinklar in bollen på en pass från Pigge.
    Vi spelar dock upp oss sista kvarten och har en bra dubbelchans, först Marie sedan en farlig nick utanför av Kajsa. Madesjö hinner dock utjämna innan paus när de får en straff i den 38:e minuten.
    Andra halvleken börjar vi betydligt bättre bl.a. med ett skott utanför av Sara. Sedan gör vi även 2-1 på en nick av Marie efter fint inlägg av Sara. Madesjö börjar dock ta över matchen igen och Annika får göra en otrolig trippelräddning innan Madesjö kvitterar när det återstår 20 minuter av matchen.
    Vi orkar inte hålla emot utan Madesjö får även till ett vinstmål när det endast återstår åtta minuter av matchen. I matchens sista minut så har vi ett jätteläge att kvittera när Marie får en djupledsboll men skottet styrs bort av en Madesjöspelare i sista sekund. Surt att förlora när vi var så nära att få med oss en poäng samtidigt som det var en rättvis Madesjö seger. Överbetyg till Annika i målet.