Återbud till Anders T

Rapportera

Rapportera

• 17 jan 2009 Anders T

Vi gör två riktigt bra matcher i dagens Futsal-SM. Mot LdB har vi 1-1 I i halvlek efter bra jobb både offensivt som deffensivt. Under en period i den andra halvleken tappar vi lite fokus och Ldb går ifrån målmässigt. Vi kommer tillbaka
    och gör 2mål vilket får LdB att ta en time out.Vi orkar inte hela vägen utan LdB vinner med 6-3.

Mot Tölö(spelar kommande år i div 1)
    kommer vi i underläge med 0-2 men avslutar halvleken mycket bra och går till ledning med 3-2. I andra halvleken visar Tölö större kyla i avsluten och vänder till 5-3 men sista 5 min av matchen gör vi 4-5 och skapar 2-3 riktigt bra målchanser.
    Starkt att ta igen ett 2 målsunderläge
    samt att vi pressade Tölö hårt de sista min av matchen.

MIF - Tölö 4-5.

Rapport kommer under morgondagen under Futsal rubriken.

Bra kämpat tjejer , en härlig inställning.

Rapportera

Rapportera

• 16 jan 2009 jonna johansson

Hej, ville bara säga till dig anna att Krister Gustavsson gärna kommer med till bowlinghallen den 30/1 :)

Lycka till imorgon, se till att vinna!

Rapportera

Rapportera

• 16 jan 2009 Fia

Nu är jag hemma och har därmed lite bättre koll på er igen. Vill därför önska er lycka till imorgon! Se till att vinn :)

Rapportera

Rapportera

• 15 jan 2009 Anna H

I morgon, fre är det sista dagen att anmäla sig till bowlingen med herr-laget. Fre 30/1 kl 19-22. Mat verkar vara fixat men vi återkommer med mer info senare.