Lite tankar om våran match den 24/5 finns under Nyheter

Rapportera

Rapportera

• 24 maj 2007 johnny

Att föra matchen i 90 min och inte få in bollen tyder på bra försvarspel av kroppefjäll "Bra" vi bör göra 3,4 mål, Inte ett skott har dom i andra halvlek på vårat mål.

Ändå en stor eloge, vi spelade jättebra fotboll, vi får komma igen.

Rapportera

Rapportera

• 24 maj 2007 lennart

förlust 0-1men det va den bästa 2 :a halvlek för året ändå, bullen blev utvisad för grovt ingen vet varför ??spelade med 10 damer 30min o kif hade inte ett skott på målet,hade en boll inne som alla såg förutom domaren,i helhet så var matchen godkänd men vi fick aldrig in bollen tillräckligt långt så att slobodan kunde se .förhoppningsvis tar damerna med sig detta till nästa match för sp spelet fick godkänt från min sida ,va det nått så va det lite långt mellan kedjan o mitten.det va roligt att se issa i farten igen

Rapportera

Rapportera

• 24 maj 2007 TessNilsson

Förlorade med 1-0! Vi hade matchen i 90 min. Andra halvlek ägde vi boll tror seriöst dom hade 2 skott på mål. Vi var där uppe å fajtade hela tiden. Vi gjorde mål.. Alla såg de förutom DOMMAREN.......! (USCH) Efter matchen skäller publiken ut han..! Står flera gubbar å skriker mot dommaren. Efter typ 15 min spelade i andra får vi rött kort, ingen fattar nått:S Helt sjukt.. Men alla gjorde en jätte insatts å ja tackar förtroende att gå upp på hörnan.. Skulle gjort mål med men icke de....:/ Alla var jätte bra idag.. Å alla var taggade å det var riktigt roligt att spela...!

Rapportera

Rapportera

• 24 maj 2007 Kajsa

Nån måste skriva hur de gått :) !!

Rapportera

Rapportera

Nu är det allvar igen, Inget imellan, bara att köra, visa varann lagkänsla. SVIK INTE.

Rapportera

Rapportera

Jag igen... :) SPÖA DOM IKVÄLL NU!! Lycka till laget!

Rapportera

Rapportera

• 23 maj 2007 Kajsa

Grattis till 1 poäng... Heja rejält på Liverpool nu :)

Rapportera

Rapportera

• 22 maj 2007 johnny

Hej Kajsa du skall inte ha dårligt samvete, du bor ju inte här så allt är förståligt, 0-0 mot Rölanda är godkänt.

Rapportera

Rapportera

Hej alla

En fantastisk kämparinsats idag också tjejer ,fortätter vi så här kommer detta att bli roligt. 0-0 mot Rölanda är bra 1 poäng till... grattis