FÄRDIGHET Medfödd begåvning spelar liten roll. I stället handlar framgång om intensiv övning – som 10� timmar. Det menar Anders Ericsson, en av världens främsta forskare på expertprestationer. Till exempel ingår fotboll, schack, kirurgi och musik i hans studier.

Nu är gruppindelningen klar, kolla länken. Vi hamnade i grupp 3, och där är följande lag med:
    FC Djursholm, Lohärads IF, Västerås SK och Älvsjö AIK.

Rapportera

Rapportera

• 27 nov 2011 UNGDOMSFOTBOLL.COM

Nu har vi sugit klart på segerkaramellen och börjat planeringen för framtida utveckling. "The only thing that counts is the next 90 minutes."
    Coach har uppdaterat sitt sidoprojekt med en övning vi inte kört på ett tag (se länk), kanske blir det den imorgon eller torsdag. Troligtvis torsdag för imorgon planeras lite soft fotbollstennis.

Rapportera

Rapportera

• 27 nov 2011 FUTSAL

STOR miss av mig Coach M som inte nämnde Zacke i referatet efter en så grym straffräddning och aktivt målvaktsspel. Grymt spelat Zacke :)

Rapportera

Rapportera

• 27 nov 2011 AIK Golden Cup – Spelregler

Sv.FF,s spelregler för ”Futsal” tillämpas med några tillägg och undantag.

1. Time out används inte.

2. Effektiv tid används inte.

3. Ackumulerad regelbrott:
    Detta gäller om speltiden är 2x12 minuter,
    De första tre ackumulerade regelbrotten av respektive lag i varje halvlek
    ska noteras i matchprotokollet. Med början från det fjärde ackumulerade
    regelbrottet i varje halvlek gäller följande Frispark läggs från 10 m utan mur.

Rapportera

Rapportera

• 27 nov 2011 Futsal

Vinst med 5-4 mot Sunnersta. Vi vann gruppen och spelar DM Final den 8 januari 2012. En lag seger. Forza LIIIIIIIF!!!!! :) :)

Rapportera

Rapportera

• 27 nov 2011 Kjelle

Vilken bredd vi har!
    Vi vinner gruppen utan några Futsal-spelare!
    (undantag Zacke) och går till semifinal. :) :)
    Jättebra kämpat idag grabbar!
    Tycker att ni kan vara jättestolta över bronset!

• 26 nov 2011 Semifinal

Vi gör dagens sämsta insats och förlorar med 1-0. Grabbarna belönas dock med en bronsens för en fin insats i cupen.

Rapportera

Rapportera

• 26 nov 2011 Match 3

Dagens bästa motstånd och vi släpper som vanligt in första målet. Vi kämpar jättebra och gör 1-1 genom Alexander efter ett pass av Gustav linus. Hans tredje assist idag