Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 8 nov 2009 Äkta hattrick plus ett av Ola

Ola Toivonen är glödhet i PSV Eindhoven. Svensken svarade för fyra mål - varav ett äkta hattrick - mot Ado Den Haag.

AnnonsDen första fullträffen kom redan efter tio minuter, sedan ökade Toivonen på bara fyra minuter senare. Efter det dröjde det nästan en halvtimme innan han slog till. När klockan visade 42 minuter fullbordades hattricket – tre mål i direkt följd under en och samma halvlek.
    PSV vann med 1-5, sedan Toivonen och Otman Bakkal drygat ut. Svensken varnades dessutom i första halvlek. Soltani fick in Den Haags tröstmål. Andreas Isaksson vaktade målet under hela matchen.

Hallå alla föräldrar!!

En vädjan till alla att ta o köpa/sälja aftonbladskuponger..som vi TRODDE skulle vara lättsålda...
    Finns många kvar..om alla tar 5 häften var skulle det vara ok..annars blir det dörrknackning för barnen....

Rapportera

Rapportera

• 7 nov 2009 Coach

Usch kan inte låta bli att köpa Mutumbas kaxiga stil sen att mannen är en lirare är skönt.
    Bojans tugg känns mer tröttsamt, talangen som aldrig blomma. Grattis Aik till dubbeln!
    Då är man tveklöst bäst i Sverige=Usch!
    Kommer aldrig gilla er men lika bedrövad av Bajens år, lika imponerad är jag av Gnagets.

Lite pirrigt och spännande inför match
    1. Vi möter ett mycket spelskickligt lag, tyvärr så hamnar vi fel i positionerna, stöter för högt upp och går bort oss lite för lätt, ledning med 1-0 och lite justeringar på markeringar och att vi backar hem till halva plan när dom har bollen ser ut att vara segermelodin men dom lyckas trycka in 1-1 i slutet på en storspelande Alex. Eftersom motståndarna spelade så fin fotboll så kändes det kanske rättvisst! Bäst på planen var domaren!
    2. Den här fighten skulle bli lite speciell, då vi här möter ett riktigt raggargäng. Efter att ha tacklat Zacke in i deras avbytarbänk, och deras målvakt sparkat ner Ralle så hade både dom och domaren satt ribban. Ändå var det inga jättefula saker och hade jag varit deras tränare så hade jag kanske varit lite stolt över deras inställning. Fast grabbarna är 10 år och jag tror inte motståndarna hade proteterat om vi fått frisparkar där.
    Till skillnad från första domaren så hade den här domaren en mindre bra dag och våra grabbar blev nog lite konfunderade av att så hårt spel tilläts inomhus där man knappt brukar få röra varandra.
    Deras försvarsspel var grymt däremot var dom inte så farliga framåt så det kändes som att vi skulle göra mål vid ställningen 1-1 och mycket riktigt så gör vi det fast inte som jag trodde.
    Ett hemspel till Alex som han missar att sätta sulan på gör att vi gör deras segermål.
    Lite snöpligt men sånt som händer :)
    Vi hade en kort period i den här matchen då vi spelar sjukt bra.
    3. Sista betydelselösa matchen vart kattens lek med råttan. Jag tror våra motståndare inte spelat så fotboll så länge för trots att vi saknade motivation så gör vi sex mål och dom kommer inte över halva planen.
    Till och med vår målvakt Alex var på deras plan halva och en gång sprang hann upp och gjorde mål.Hade matchen gällt något så hade vi kunnat gjort det dubbla.

Dagens bästa spelare var idag Rasmus Jertland även fast han nog kan ännu bättre.