Är det någon som har par fotbollsskor strl 38 som ligger och "skräpar"? Ted behöver ett par.
    har jag en tanke att alla lägger sina utgående skor i förrådet i Lohärad. Då kan alla hitta "nya" skor samt lägga dit "gamla". Istället för att köpa nya skor hela tiden så finns då möjligheten att man hittar sina skor där istället. Tänk även på våra yngre lag som behöver skor. Alla växer!
    Ted lägger dit: Inneskor 35,36 & 37. Uteskor 33,35 & 36,5. Detta borde alla lag i LIF göra. :) :)
    Varför köpa nya skor hela tiden när vi kan återanvända skor som troligtvis bara har används en säsong?

Rapportera

• 17 maj 2012 LIF99 Röd - Sunnersta 3-2

Idag var det första seriematchen hemma på Björkhaga. Det var en trevlig väder och planen såg inbjudande ut.

Vi hade några återbud idag, men eftersom vi är många duktiga i vår trupps så skall det inte spela någon roll.

Sunnersta började matchen med att göra sitt första mål redan i 2:a minuten. Vi hade en miss i mitt försvaret som Sunnersta utnyttjade med ett lågt skott, det var ingen bra början. Vi kvitterade till 1-1 redan i 4:e minuten. Det var en kontring, där vi vände spelet snabbt. Kalle hade bollen på vänster kanten och spelade snett inåt till en bra placerad Anton. Skönt med mål så kort tid efter deras ledningsmål. Detta skulle egentligen inte ha blivit mål, det var klar offside.

• 17 maj 2012 snygga killen / kp

Man möts vid lohärad eller hur?????????:)

Rapportera

Rapportera

• 16 maj 2012 LIF 99 BLÅ

På länken hittar ni en liten kampsång/hyllning till breddlaget Blå för segern idag!

Rapportera

Rapportera

• 16 maj 2012 Knivsta-LIF99 Blå 2-4

Premiär för blåa laget och ref hittar ni på länken!

• 15 maj 2012 fernandez

ber om ursäkt, vi åker inte på torsdag, har tittat fel på datum.........

Rapportera

Rapportera

• 15 maj 2012 L.Johansson trophy

Fantastiskt att de missade att skicka inbjudan till oss...men vi är väl för bra för den cupen... Eller så har Lennart fått nog av "Sveriges bästa bondgäng"... :)